HTEO JE DA UBIJE UGROŽENOG NOSOROGA, ali je onda karma stigla po njega! Prvo su ga PREGAZILI SLONOVI, a onda...
Osim nesretnika koji je poginuo, u krivolov na nosoroga krenula su još četvorica muškaraca, međutim oni su imali više sreće pa su završili u zatvoru!, Foto: Printscreen/Liveleak

STRAŠNO!

HTEO JE DA UBIJE UGROŽENOG NOSOROGA, ali je onda karma stigla po njega! Prvo su ga PREGAZILI SLONOVI, a onda...

Osim nesretnika koji je poginuo, u krivolov na nosoroga krenula su još četvorica muškaraca, međutim oni su imali više sreće pa su završili u zatvoru

Objavljeno: 21:00h

Neimenovani lovokradica koji je provalio u nacionalni park Kruger u Južnoafričkoj Republici preminuo je nakon što ga je pregazilo krdo slonova. Ali to nije sve, njegovo telo nisu uspeli da izvuku jer su ga nakon toga pojeli lavovi. Nagađa se da je lovokradica došao da ubije ugroženog nosoroga.

Osim nesretnika koji je poginuo, u krivolov na nosoroga krenula su još četvorica muškaraca, međutim oni su imali više sreće pa su završili u zatvoru.

Policija ih je ulovila kako pokušavaju da pobegnu iz nacionalnog parka, a kad su ih ulovili, ispričali su da su slonovi pregazili jednog od njih.

Policajci i zaposlenici parka nakon toga su krenuli u potragu za nesretnim muškarcem, a sve što su znali jeste da se njegovo telo nalazi na delu poznatom kao Crocodile Bridge.

Kako se sami ne bi našli u opasnosti, u potragu su krenuli malim avionom. Nekoliko dana njihovog nastojanja da nađu telo bilo je neuspešno, sve dok nisu našli ostatke koje lavovi nisu pojeli.

LADbible javlja da su pronađene odeća i glava nesrećnog muškarca.

"Ulazak u nacionalni park Kruger ne samo da je ilegalan nego je i opasan jer se tu nalaze brojne opasnosti, što je ovaj slučaj i dokazao. Bilo mi je jako teško da vidim ćerku pokojnog muškarca, naročito zato što nismo mogli do njegovog tela", rekao je upravnik parka Glenn Phillips, izrazivši saučešće porodici lovokradice.

BONUS VIDEO:

RUŠE SVE PRED SOBOM: Pogledajte kako nasilnici razaraju centar Beograda (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.