MILJANA (23) ŽIVI U NEMAČKOJ I TRAŽI MUŠKARCA DA SE UDA! Budući mladoženja mora da ispuni jedan USLOV!
Foto: magazin.ba

oglasila se

MILJANA (23) ŽIVI U NEMAČKOJ I TRAŽI MUŠKARCA DA SE UDA! Budući mladoženja mora da ispuni jedan USLOV!

Traži muškarca za brak!

Objavljeno:

Miljana, 23 godine. živi i radi u Nemačkoj i traži muškarca sa Balkana koji takođe živi u Nemačkoj radi sklapanja bračne zajednice i osnivanja porodice.

Ovo je njeno psimo svim potencijalnim kandidatima:

- Pozdrav moji prijatelji. Nadam se da se dobro. Ja sam Miljana i imam 23 godine. Rođena sam u Podgorici, Crna Gora, a trenutno sa roditeljima živim u Hanoveru, Nemačka. Volim dobro društvo i dobru muziku. Još uvek studiram tako da je moje radno vreme prepolovljeno. Znate kako to ide ovde.

Znam da će mnogi od vas moj oglas da kritikuju kao npr. ”Sta tražiš na internetu dečka kad ih imaš tu, u Nemačkoj, koliko hoćeš?” ili ”Ti tako mlada, lepa, tražiš dečka , kao da je tebi problem da ga nađeš uvek”, ali ja vam kažem da to baš i nije tako lako. Mnogi pokušaji su me naterali na ovaj potez.

Druga stvar, ja svoje lične podatke ne mogu javno da dajem ljudima koje ne poznajem ili da postavljam oglas na svoj lični profil-u tom slučaju neću preživeti od poruka i poziva.

Mislim da je ovako ipak pametnije.

Znači – tražim slobodnog muškarca do 30 godina isključivo za ozbiljnu vezu i ostvarivanje bračne zajednice. Po mogućnosti da živi blizu mene , kako bismo se lakše upoznali i družili. Hvala-.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.