OVA DEVOJKA JE UBILA TROČLANU PORODICU: Napila se, pa došla na suludu ideju - bolničari su zatekli košmar
Ebi Majkls, Foto: Facebook printscreen

pijana vožnja

OVA DEVOJKA JE UBILA TROČLANU PORODICU: Napila se, pa došla na suludu ideju - bolničari su zatekli košmar

Prema istrazi policije svemu je kumovao alkohol,

Objavljeno:

Epilog stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u noći u nedelju 17. marta na autoputu I-75 u Ohaju je troje poginulih osoba.

Prema istrazi policije svemu je kumovao alkohol, a 21-godišnja Ebi Majkls suočiće se s optužbom za trostruko ubistvo.

Vlasti su izjavile kako joj je pivo teklo iz usta dok su joj bolničari hitne pomoći pružali pomoć nakon sudara, pa je gotovo sigurno kako je upravljala vozilom pod uticajem alkohola.

Do sudara je došlo jer je vozačica nakon polukružnog okretanja preko površine koja razdvaja suprotne trake autoputa i služi isključivo za hitne intervencije vozila vatrogasaca, policije ili hitne pomoći, nastavila da vozi u pogrešnom smeru.

Već nakon desetak sekundi na njenu je Kiju naletelo vozilo porodice Mason što je prouzročilo teški frontalni sudar u kojem su poginula tri člana porodice – otac Timi (51), majka Karen (50) te 10-godišnja ćerka Tesa.

Porodica koja je stradala
Porodica koja je stradala foto: Facebook printscreen

Veruje se kako se Majkls prethodno bila na proslavi Dana svetog Patrika jer je bila odevena u zelenu majicu s natpisom “St. Patrick's Day”, oko vrata je imala ogrlicu s detelinom i privremenu tetovažu krigle piva na ruci. Osim toga, istražitelji su njenoj torbici pronašli čašu s logotipom Fireball viskija.

Prilikom pružanja pomoći, lekar je zaključio kako joj iz usta teće pivo. Očevici sudara izjavili su kako je sudar izgledao tako strašno da se jedva moglo prepoznati da se porodica Mason vozila u Toyoti Camry.

- To je bio sudar takvih razmera da je put bio zatvoren čak četiri sata – izjavio je za Journal News očevidac Stiv Setudeh.

Majkls se u julu prošle godine udala za dugogodišnjeg mladića Kajla Pastorelea, no samo dva dana pre nesreće on je podneo zahtjev za razvod.

Nakon pružanja pomoći, u vrlo teškom, ali stabilnom stanju Ebi Majkls je prevezena u obližnju bolnicu Miami Valley.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.