ODJEDNOM SE SVE ZAMRAČILO! Ronioca je PROGUTAO KIT, a ono što se zatim desilo je neverovatno!
Reditelj preživeo napad velikog kita, Foto: Twittter / stan isac mugi

kakvo iskustvo!

ODJEDNOM SE SVE ZAMRAČILO! Ronioca je PROGUTAO KIT, a ono što se zatim desilo je neverovatno!

Tim je bio 25 nautičkih milja od obale kad je iznenada more počelo 'da se kreće' i Šimpf je u jednom trenu bio progutan

Objavljeno:

Rajner Šimpf, reditelj emisije 'Dive Expert Tours' iz Južne Afrike, sa svojim timom ronilaca otišao je istočno od Kejp Tauna kako bi dokumentovao bežanje sardina od neprijatelja.

Ali sve je krenulo naopako i cela situacija podsećala je priču o Pinokiju. Šimpf je doslovno bio usisan u kitova usta pred zapanjenim pogledima njegovih prijatelja, prenosi italijanski Il Mattino.

Ali pre toga podelili su se u dve grupe i dokumentovali prirodni događaj u kojem su se pingvini, foke, delfini, kitovi i morski psi udružili kako bi uhvatili velike količine ribe.

Tim je bio 25 nautičkih milja od obale kad je iznenada more počelo 'da se kreće' i Šimpf je u jednom trenu bio progutan.

Nakon neverovatnog incidenta, srećni je ronilac rekao da je u tim trenucima pokušavao da snimi morskog psa kada mu se iznenada celo okruženje zamračilo, i tada je shvatio i osetio kako veliki kit hvata njegovo telo.

- U takvoj situaciji nema se vremena za strah, morate koristiti sve svoje instinkte. Zadržao sam dah jer sam mislio da će zaroniti i da će me pustiti mnogo dublje u okean, a unutar ustiju bilo je svakako tamno i mračno.

Dok je bio u kitovim ustima, njegov kolega i fotograf Hajnc Topercer držao je kameru usredotočenu na Šimpfa i užasnuto posmatrao šta se događa.

Nakon što ga je kit ispljunuo, uspeo je da se vrati nepovređen u svoj brod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.