OVAJ KLINAC JE BOG! Pozvao je oca na posao da mu postavi BITNO PITANJE! Ćaletov odgovor je još jači (VIDEO)
Snimka je postala hit, a mnogi su je nazvali preslatkom i neodoljivom, Foto: Printscreen / Facebook

PRESLATKO!

OVAJ KLINAC JE BOG! Pozvao je oca na posao da mu postavi BITNO PITANJE! Ćaletov odgovor je još jači (VIDEO)

Snimka je postala hit, a mnogi su je nazvali preslatkom i neodoljivom

Objavljeno:

Dečak iz Michigana pozvao je tatu preko zvona na vratima da mu postavi bitno pitanje: “Kako upaliti dečji kanal?”, a preslatka snimka postala je hit na društvenim mrežama.

Snimka je nastala u Haslettu (Michigan) u novembru, a postala je hit nakon što ju je juče objavio The Lad Bible na Facebooku, gde je već prikupila gotovo 1,5 miliona pregleda.

Video prikazuje dečaka na tremu koji razgovara s tatom uz pomoć aplikacije Ring, koja omogućuje vlasnicima domova da vide onoga ko zvoni i razgovaraju s njim.

Otac, koji je tad bio na poslu, pitao je sina gde mu je majka, a on je pokazao na kuću preko puta. “Hteo sam da idem kući i rekla mi je da dođem ovde i upalim dečji kanal”, govori dečak.

Njegov otac tad mu kaže kako misli da je dečji program na kanalu 25, ali tad se javio novi problem. “Ne znam kako 25 izgleda”, odgovorio mu je dečak. Tata je tada počeo da se smeje, dok mu sin šalje poljupce ljubeći kameru.

Uzmi daljinski, usmeri ga prema TV-u i pritisni brojeve 2 i 5, to bi trebalo da upali”, rekao je sinu, a on je još jednom poljubio kameru pre nego je otišao.

Snimka je postala hit, a mnogi su je nazvali preslatkom i neodoljivom.

BONUS VIDEO:

SRPSKA KOŠARKAŠICA ZALUDELA PORTUGALCE: Hristina Marjanović trojkom rešila derbi, a o njenim asistencijama u stilu Teodosića svi pričaju! Njene igre i lepota opčinile Ronaldove sunarodnike! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.