INSTAGRAM ZVEZDA SE SAMA PREDALA POLICIJI NAKON ŠOK SNIMKA: Ono što je uradila moglo je da ubije nekog! (VIDEO)
Marsela Zoia, Foto: Instagram printscreen

sve za pratioce

INSTAGRAM ZVEZDA SE SAMA PREDALA POLICIJI NAKON ŠOK SNIMKA: Ono što je uradila moglo je da ubije nekog! (VIDEO)

Prete joj optužbe za ugrožavanje života

Objavljeno:

Marsela Zoia sama se pojavila u policiji u Torontu nakon što je na Instagramu objavila snimak na kojem baca dve stolice s 45. sprata zgrade.

Prete joj optužbe za ugrožavanje života. Canadian Broadcasting Corporation piše da je Zoia preko Airbnba unajmila apartman s čijeg je balkona bacala stolice.

Nakon što je video objavljen u subotu prepodne, postao je viralan i razbesneo mnoge. Policija je pokrenula istragu, a devojka se nakon toga sama predala.

Airbnb kaže da Zoia nikad nije direktno koristila njihove usluge, ali blokirali su račun osobe koja je u to vreme rezervisala apartman u kojem se nalazila mlada influenserka.

- Suspendovaćemo o račun svakog gosta za kojeg utvrdimo da je imao veze s ovim incidentom. Zgroženi smo ovakvim ugrožavanjem sigurnosti javnosti - objavili su iz kompanije.

Nakon što se predala, Zoia je izbrisala svoj Instagram račun s više od 4000 pratitelja, morala je da plati 2000 dolara kaucije, a onda joj je naređeno da živi s majkom. Takođe, ne sme da kontaktira ostale 4 osobe koje su bile s njom u tom trenutku.

- Srami se zbog onog što je učinila, žali što se to ikad dogodilo. Naravno, nije htela ugroziti ničiju sigurnost - rekao je njen advokat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.