DOGOVORILA SE SA KOMŠINICOM DA ZAMENE MUŽEVE NA VEČE: Rasplet koji je usledio uopšte nije očekivala!
Brak joj se raspao zbog sulude ideje (ilustracija), Foto: Profimedia

neobična priča

DOGOVORILA SE SA KOMŠINICOM DA ZAMENE MUŽEVE NA VEČE: Rasplet koji je usledio uopšte nije očekivala!

"Potajno sam se uvek pitala sam se kako bi bilo spavati s nekim drugim"

Objavljeno: 10:31h

Sekretarica u penziji Kej Moriarti (78) i danas se kaje zbog odluke koju je donela pre više od 40 godina.

Naime, nakon što je pročitala neku knjigu o samopomoći dala je svojoj prijateljici i prvoj susedi Riti. Kad ju je i ona pročitala došle su na ideju da malo zamene muževe, piše Mirror.

Kej je upoznala četiri godine starijeg supruga Roberta kad joj je bilo 19 godina i nakon godina braka u kojem su dobili dvoje dece ona je žudela za strastvenim noćima kojih u njenom braku više nije bilo.

- Oduvek sam bila odana Robertu i on je bio jedini muškarac s kojim sam spavala u životu. Ali potajno sam se uvek pitala sam se kako bi bilo spavati s nekim drugim - ispričala je Kej.

Kad je rekla Robertu kako bi htela promenu, on je bio prilično oštar i nije hteo da pristane, ali Ritinog supruga Terija zainteresovala je ideja. Odlučili su da krenu na godišnji odmaor zajedno sa jecom, svatko sa svojom i vide hoće li ideja upaliti.

U svojoj knjizi 'The Husbands Next Door' otkrila je svoju jedinstvenu situaciju.

- Robert i Rita su prvi otišli u hotel, a Teri i ja smo čuvali decu. Zatim smo se i mi poseksali i bilo je odlično ali kad smo se vratili kući Rita i Robert su nam obznanili da žele da žive zajedno sa četvoro dece. Bila sam u šoku, ali sam pristala da se preselim kod Terija. Tražila sam da naša starija ćerka i njihova mlađa ostanu s nama da žive - prisetila se Kej.

Porodice su se tako raspale, njen sin koji je otišao s ocem nikad nije izgradio dobar odnos s majkom, a njena ćerka se udaljila od oca koji je s novom ženom otišao da živi na drugi kraj zemlje.

- Iako nisam volela Roberta izgradili smo stabilan dom. Ne mogu da verujem da sam ugrozila sigurnost našeg braka za jednu noć strasti - zaključila je Kej koja se nakon sedam godina razišla sa mužem od komšinice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.