PREPOZNAJETE LI ČOVEKA NA SLICI? Iako ima milijarde, čeka u redu za hamburger kao i svi ostali!
Bil Gejts, Foto: Facebook printscreen

živi povučeno

PREPOZNAJETE LI ČOVEKA NA SLICI? Iako ima milijarde, čeka u redu za hamburger kao i svi ostali!

Baš se dobro uklopio

Objavljeno:

Osnivač firme Majkrosoft i dobrotvor "težak" preko 90 milijardi američkih dolara Bil Gejts prošle se nedelje evidentno zaželeo brze hrane jer je fotografisan kako čeka u redu ispred restorana Dik's Drajv-In u američkom gradu Sijetlu, piše Daily Mail.

Bivši radnik Majkrosofta Majk Galos u utorak je objavio fotografiju Gejtsa dok obučen u bordo duks, tamnosive pantalone i s crnim patikama na nogama čeka narudžbinu koja je prema procenama mogla koštati otprilike 7,68 dolara.

Fotografiju je objavio u zatvorenoj Fejsbuk grupi za bivše radnike Majkrosofta.

- Kada ste vredni otprilike 100.000.000.000 američkih dolara, vodite najveću dobrotvorno udruženje u istoriji sveta i čekate u redu za hamburger, pržene krompiriće i koca-kolu poput nas ostalih... OVAKO se pravi bogati ljudi ponašaju, za razliku od onog pozera sa zlatnom WC šoljom u Beloj Kući - napisao je Galos uz fotografiju, aludirajući na aktualnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

Fotografija je od trenutka objave do sada prikupila 17 hiljada reakcija, većinom pozitivnih, a podeljena je 14 hiljada puta.

Galos je rekao da je Gejsts vrlo skroman, uprkos svojem neverovatnom bogatstvu.

- Bil ne voli pažnju, ali je većinom prijateljski nastrojen i razume da dosta poznat. Pričao sam s njim na zabavama, međutim ne poznajem ga dovoljno dobro da bi mu prišao na ulici ili u restoranu -rekao je Galos.

Poznavatelji Gejtesovih navika u ishrani ističu da milijarder hamburgere inače gotovo pa isključivo jede u restoranu Burgermaster.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.