NA PREVARU JE HTEO DA UZME NOVAC OD TURISTIČKE AGENCIJE: Nije dobro OSMISLIO SVAKI KORAK i sad se sve okrenulo
Džastin Miler, Foto: Facebook

MALO SE PRERAČUNAO

NA PREVARU JE HTEO DA UZME NOVAC OD TURISTIČKE AGENCIJE: Nije dobro OSMISLIO SVAKI KORAK i sad se sve okrenulo

na kraju je sud odlučio da ipak on mora njima da isplati

Objavljeno:

Ako pokušate da prevarite nekoga, onda se potrudite da pređete svaki korak prevare pažljivo, inače u suprotnom možete da prođete kao jedan Britanac koji je na svojoj koži osetio istinitost narodne poslovice "u laži su kratke noge.".

Džastin Miler (40) pokušao je da prevari turističku agenciju Tui i da izvuče od njih novac, međutim na kraju je sud odlučio da ipak on mora njima da isplati 19.025 funti.

Miler je, naime, tvrdio da se otrovao tokom odmora u Zelenortskoj Republici, maloj ostrvskoj državi na istoimenom ostrvu u severnom delu Atlantskog okeana, oko 600 km od najzapadnijeg dela afričke obale.

foto: Facebook

On je rekao je zbog loše higijene i pokvarene hrane u hotelu koji je bukirao preko agencije dobio dijareju, da je povraćao i da je imao temperaturu. Ali zbog njegove neopreznosti, agencija je sve njegove tvrdnje oborila na sudu.

Naime, oni su na njegovom Fejsbuk profilu su pronašli fotografije koje pokazuju da je u vreme dok je tvrdio da je bio bolestan uživao u pivu.

- Malo piva pre nego banda dođe - napisao je uz objavljenu fotografiju. Takođe je objavio je još jednu i to iz kineskog restorana.

foto: Facebook

- Najbolja kineska hrana koju sam ikada probao - napisao je Miler.

Iz turističke agencije su prikupili njegove fotografije sa profila i predali su ih sudu uz obrazloženje da fotografije prikazuju nešto sasvim drugo od onog šta je on naveo u tužbi, što su zaokružili rečima da je njegova jedina namera bila da ih prevari.

Bonus video

SKIDALI DŽINOVSKU LEDENICU, NAPRAVILI JOŠ VEĆU ŠTETU! Baćuške ozbiljno zabrljale pri čišćenju krova!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.