SPAVALI SU U OVOM KREVETU GODINAMA: Kada su došli istrebljivači, videli su nešto od čega su se ŠOKIRALI! (VIDEO)
Tokom proteklih 6 godina tu su se taložile bube, a da stvar bude gora, par koji tu živi sve vreme je spavao na njemu, Foto: Printscreen

noćna mora!

SPAVALI SU U OVOM KREVETU GODINAMA: Kada su došli istrebljivači, videli su nešto od čega su se ŠOKIRALI! (VIDEO)

Stanari su se požalili kako ih muče kućne stenice i druge pošasti

Objavljeno:

Snimak koji neće svima prijati prikazuje stan u kome je živi jedan par u veoma lošim uslovima u Londonu. Dva radnika iz agencije za dezinsekciju su u zaštitinim odelima došli da ispitaju situaciju u nekoliko stanova.

Stanari su se požalili kako ih muče kućne stenice i druge pošasti. Vrlo brzo bilo je jasno gde je izvor infestacije. Kada su ušli u ovaj, veoma zapušten stan, prvo su ukazali na rupe u zidu i na plafonu u kojima su se legle bube. I to čitave kolonije! Stan je toliko prepun buba i raznoraznih štetočina, da su se kućne stenice proširile na 13 drugih stanova u bloku. Najgori deo je usledio kada su se približili krevetu i podigli dušek.

Tokom proteklih 6 godina tu su se taložile bube, a da stvar bude gora, par koji tu živi sve vreme je spavao na njemu. „I sinoć su ovde spavali“, rekao je jedan od istrebljivača. Kada su pomerili prekrivač, na stotine stenica je počelo da gmiže.

„Dobro je što imamo zaštitna odela“, rekao je jedan od njih. Ne zna se kako su stanari doveli stan do ovakvog stanja i kako uopšte žive u tim uslovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.