PRETVARAO SE DA JE BESKUĆNIK NOSEĆI KARTON SA OVOM PORUKOM: Mnogi vozači su upali u njegovu zamku! (VIDEO)
Uhvaćeni su na delu, Foto: Youtube printscreen

klopka

PRETVARAO SE DA JE BESKUĆNIK NOSEĆI KARTON SA OVOM PORUKOM: Mnogi vozači su upali u njegovu zamku! (VIDEO)

Ova operacija je izvršena pri samom početku školske godine

Objavljeno:

Dok se vozite automobilom, uvek je važno da budete svesni svog okruženja. Ipak, u vreme kada su ljudi stalno na svojim telefonima, često se događa da njihove misli odlutaju kada su najpotrebnije.

Na područjima koja su okružena školama i igralištima, to može dovesti do ogromnih posledica. Policajci u Marylandu su odlučili da poošte kazne za upotrebu mobilnog telefona tokom vožnje.

Jedan dan vozači u Marylandu su videli beskućnika kako stoji pored puta. U rukama je držao znak na kojem je pisalo nekoliko kratkih reči.Kada su se približili dovoljno da mogu da pročitaju šta piše na znaku, već je bilo kasno.

Na znaku je pisalo: “Ja nisam beskućnik. Ja sam lokalni policajac koji traži ljude koji koriste telefon za vreme vožnje.”.

Ovaj policajac je stajao uz ulicu i imao je skriveni mikrofon. Kako su vozači prolazili pored njega koristeći svoje telefone, on je opisivao vozila kolegama koji su se nalazili pored puta, a onda su ih zaustavljali.

Ova operacija je izvršena pri samom početku školske godine. Na kraju je ukupno napisano 31 kazna i 9 upozorenja ljudima koji su koristili mobilne telefone dok su vozili.

Bonus video

Emisija Kratki espreso- novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.