POSLE OVE ISPOVESTI, NEĆETE GLEDATI ISTO NA PRODAVAČICE: Ova žena je neprijatnoj mušteriji priredila PAKAO
Sara se osvetila mušteriji, Foto: Facebook printscreen

ne tako radosna božićna priča

POSLE OVE ISPOVESTI, NEĆETE GLEDATI ISTO NA PRODAVAČICE: Ova žena je neprijatnoj mušteriji priredila PAKAO

Podelila je na Fejsbuku svoju priču...

Objavljeno:

Vreme praznika nije samo vreme sreće, mira i ljubavi među ljudima, već je to je doba kada ljudi postanu ostetljiviji, kada ih gužve i kupovina poklona izlude i kad zaborave da je najvažnije da budu dobri prema onima oko sebe.

To na svojoj koži najbolje mogu osetiti oni koji u to doba rade u prodavnicama kroz koje prođe velika količina ljudi, neki dobre, a neki poprilično loše volje.

Sara Belanger Demaneuf iz Alabame iskusila je to na svojoj koži pa je ispričala kakvu je osvetu priredila jednoj nepristojnoj mušteriji pre čak 17 godina.

Naime, žena je pokušala na već sniženi ukras još malo da spusti cenu. Kada joj je Sara rekla kako to ne može da uradi, neljubazna mušterija joj je rekla kako će se ukrasi i ovako i onako sniziti sutra pa da može da pričeka.

Sarah joj je objasnila kako joj ne može da obeća da će sutra biti ukrasa, na što joj je mušterija rekla kako nema šanse da se 12 preostalih ukrasa proda pa da se pripremi da se oseća sutra glupo.

Ali, Sara je odlučila kako nije ona ta koja bi trebalo da se oseća glupo.

Sama je kupila svih 12 ukrasa, ali ne samo u prodavnici u kojoj je radila već i u okolnim radnjama. Nije bila bitna cena kada je osveta hladno servirana idućeg dana.

Kada je bahata mušterija idući dan ušla u radnju saznala je ne samo da su rasprodani svi ukrasi u obliku zvezde u radnji već i u okolini. Bivša prodavačica kaže kako je njen izraz lica vredeo svake novčanice.

Ukrase je podelila prijateljima i porodici, a jedan je samo ostao da ju podseća na ‘osvetu zvezde’.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.