DIGLA JE UZBUNU DA JE VIDELA CRVA U HRANI! Menadžer restorana je onda razotkrio šta je zapravo uradila!
Tvrdila da je našla crva, Foto: Yelp printscreen

užasna laž

DIGLA JE UZBUNU DA JE VIDELA CRVA U HRANI! Menadžer restorana je onda razotkrio šta je zapravo uradila!

Žena nije govorila istinu

Objavljeno:

Iako se kaže da je mušterija uvek u pravu, istina je da mušterije nekad nisu samo nepristojne nego i nepoštene i manipulativne.

Dokaz za to je i recenzija s Jelpa, u kojoj se gošća restorana žalila da je pronašla crva u hrani pa mu dala jednu zvezdicu zbog toga.

Recenzija žene
Recenzija žene foto: Yelp printscreen

Međutim kad je menadžer počeo da istražuje slučaj, otkrio je puno više nego što je očekivao. A što je dublje kopao, to je čudnije postajalo.

- Kad sam video ovu recenziju, bio sam jako zabrinut da imam problem u kuhinji. Pitao sam šefa, kuvare, perače suđa i konobare znaju li o kojem je jelu reč. Niko nije mogao shvatiti šta je to bilo - napisao joj je menadžer te dodao kako je vlasnik pokušao da joj se javi, ali nije uspeo da dođe do nje.

Dodao je kako je pogledao njene prethodne recenzije pa je pronašao još jednu recenziju u kojoj je koristila stock fotografiju dostupnu na internetu, a u kojoj je takođe restoranu dala jednu zvezdicu.

Poručio joj je da pronađe hobi ili možda nabavi mačku umesto pisanja lažnih recenzija raznih lokalnih ugostiteljskih objekata.

Ubrzo su se javili i zdravstveni inspektori koji tvrde kako se takve stvari događaju puno češće nego bi neko pomislio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.