RAZLOG JE TRAGIČAN: Dete je ostavila u sudoperi dok je ona SATIMA bila za kompjuterom! (FOTO)
Nejgova koža pekla ga je čim bi se na nju naneo sapun ili šampon, Foto: Printscreen/ društvene mreže

Svi lekari su isto govorili!

RAZLOG JE TRAGIČAN: Dete je ostavila u sudoperi dok je ona SATIMA bila za kompjuterom! (FOTO)

Lek, koji je trebalo da mu pomogne, ustvari ga je umalo koštao života

Objavljeno:

Kada je Stefani rodila svog sina Izaiju, nalazi su pokazali da se radi o potpuno zdravoj bebi. No, nakon nekoliko meseci roditelji su primetili da nešto nije u redu.

Na njegovom telu formirao se agresivni osip, koji je uzrokovao bol, zbog koga je dečak stalno plakao. Nejgova koža pekla ga je čim bi se na nju naneo sapun ili šampon.

Svi lekari davali su isti odgovor: Dete boluje od teškog ekcema i mora da uzima antibiotike. Ali to jednostavno nije pomogalo. Nekoliko nedelja kasnije, očajni roditelji stajali su sa svojim sinom u hitnoj pomoći jer mu je koža izgledala kao da je krenula da se topi.

Prepisana mu je steroidna mast. Sve je bilo uzalud! Dete je i dalje plakalo i kukalo na svaki dodir njegove kože. Stefani je morala da ga kupa samo vodom, i to 10 puta dnevno. Međutim, osip se iznova vraćao…

Čak se i pogoršao. Nakon pet meseci, primljen je u hitnu pomoć, jer je njegova koža bila užasnom stanju. Tamo je dobio duplu dozu steroidne masti… Nakratko, usledilo je olakšanje. Ali, kada se porodica vratila kući, vratio se i osip.

Očajni i zbunjeni njegovim stanjem, koje se ne poboljšava, roditelji su počeli ozbiljnu pretragu po Internetu, ne bi li naišli na ljude sa sličnim iskustvima, koji su to izlečili.

Stefani je naišla na jedan forum, na kome je pročitala da je moguće da je njeno dete ALERGIČNO na steroidnu mast! Sada je sve bilo jasno. Treba smanjiti nanošenje masti, i postepeno je ukidati, jer je dete postalo zavisno od te masti.

Gle čuda! Osip je nakon nekoliko meseci u potpunosti nestao. Lek, koji je trebalo da mu pomogne, ustvari ga je umalo koštao života! Eto jedne od koristi Interneta! Stvari koje vam niko nije rekao dok ne bude bilo kasno!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/LikeMag)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.