VIKTORIJA JE PROŠLA PAKAO OD ŽIVOTA ZBOG SVOJE BRADE: Lekari ostali u ČUDU kada su videli šta radi danas! (VIDEO)
Retka bolest lica, Foto: Printscreen

nije joj bilo lako

VIKTORIJA JE PROŠLA PAKAO OD ŽIVOTA ZBOG SVOJE BRADE: Lekari ostali u ČUDU kada su videli šta radi danas! (VIDEO)

Lekari su joj govorili da će se sve vremenom srediti, a Viktoriji je zbog retkog oboljenja brada i dalje neprestano rasla

Objavljeno:

Ona piše, učestvuje u kampanjama, javno govori i glumi. I ima čerubizam – tako je jedan portal nedavno opisao Viktoriju Rajt. Baš nju su istakli kao primer hrabrosti i istrajnosti jer je čerubizam retko genetsko oboljenje koje izaziva promene u donjem delu lica, obično još od ranog detinjstva.

Retka bolest lica
Retka bolest lica foto: Printscreen/youtube

Još kad je Viktorija Rajt bila mala, njena majka je primetila da devojčici zubi rastu kako ne treba. Nedugo potom njenoj kćerki je dijagnostifikovana retka bolest lica s prekomernim razvojem vezivnog tkiva, praćena glavoboljama i bolovima u vilici.

Doktori su isprva rekli da će Viktoriji brada prestati da raste, ali stanje se vremenom samo pogoršavalo, naročito u pubertetu. Ipak, ona je nekako uspela da se izbori sa svojom situacijom, prenosi magazin "Žena.blic".

foto: Printscreen

"Naučila sam da je najbolje da se nasmešim kad neko počne da zuri u mene, jer to ne znači odmah da on misli nešto loše", kaže Viktorija.

Ona danas živi sa suprugom i kćerkom i vodi blog „Not Just A Funny Face“, gde se najbolje vidi koliko su teme različitosti važne za sve nas.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.