VENAČALI SU SE NA NJEN 18. ROĐENDAN: Supruga EL ČAPA dolazi iz porodice koja ima burnu prošlost
Ema Koronel (u sredini), Foto: AP

žena narko bosa

VENAČALI SU SE NA NJEN 18. ROĐENDAN: Supruga EL ČAPA dolazi iz porodice koja ima burnu prošlost

El Čapo se u Emu zaljubio kada ju je video na lokalnom izboru za mis u Durangu 2007. godine

Objavljeno:

Ema Koronel Aispuro mlada je 29-godišnjakinja, bivša misica i manekenka koja je svetsku slavu stekla, ne hodajući po modnim pistama, već kao današnja supruga ozloglašenog mafijaškog šefa Hoakina El Čapa Guzmana.

Rođena 1989. godine u porodici koja je cenila drogu i od nje živela, pa je tako njen otac Ines Koronel Bareras bio poznati uzgajivač marihuane i opijuma, i sam osuđen na deset godina zatvora zbog krijumčarenja marihuane. Poznat je pod nadimkom El Suegro (punac). Ujak joj je bio ubijeni narkobos Ignasio Koronel Viljareal, važan član Sinaloa kartela i jedan od ljudi u koje je Guzman imao najviše poverenja.

Guzman se u Emu zaljubio kada ju je video na lokalnom izboru za mis u Durangu 2007. godine.

Po nekim pisanjima Ema je u čast svoje kandidature na lokalnom ''Coffee and Guava Festival'' morala da organizuje slavlje, zabavu. Ema je svoju zabavu organizovala na Sveta tri kralja, a Guzman je toga dana u grad stigao u pratnji stotine naoružanih muškaraca i javno objavio svoju nameru da se s njom vjnča. Imala je tada samo 17 godina, a El Čapo iskoristio je svoj uticaj i osigurao joj pobedu.

Tada je ponela titulu kraljice festivala, a na dan njenog "krunisanja" Guzman je na proslavu pobede doveo tri benda. Tada 47-godišnjak počeo da se udvara mladoj lepotici, koja se s njim venčala na svoj 18. rođendan.

Od krune se morala rastati na dan venčanja s Guzmanom, kojeg je upoznala na proslavi koju je organizovao njin otac 2006. godine. Njihovo vjnčanje održalo se pod budnim okom naoružanih čuvara, a samo su mu retki mogli pristupiti.

Kad su ju pitali zbog čega se zaljubila u njega odgovorila je:

- Rekla bih da me osvojio sa svojim načinom komunikacije, i načinom na koji se odnosio prema meni, kako smo od prijatelja postali nešto više. Ljude osvaja svojim ponašanjem, uživljavanjem u uloge, načinom na koji ih tretira uopšte -- rekla je u razgovoru za LA Times, piše The Sun.

Ema je 2012. godine rodila blizance u blizini Los Anđelesa, ali u njihovom izvodu iz knjige rođenih, rubrika ime oca ostala je prazna, jer je Guzmanu tada glava bila ucenjena na pet milona dolara.

Guzmanu se sada sudi za vođenje najvećeg kartela koji je u proteklih 25 godine prokrijumčario više do 155 tona kokaina u SAD.

Prvi je put bio uhapšen u februaru 2014. godine, ali je iz zatvora pobegao u julu 2015. Uhvaćen je početkom 2016. a godinu dana nakon toga izručen SAD-u.

Emi nije dozvoljeno da ga poseti u zatvoru, ali je prisutna na svim njegovim saslušanjim pre početka suđenja i za vreme suđenja.

Ema na suđenju
Ema na suđenju foto: Reuter

Često se može videti kako mu maše i šalje poljupce. Tako je bilo i na sudu u Bruklinu na koji je stigla u pratnji osiguranja koji su se uz marljivu brigu o njenoj sigurnosti, pobrinuli i da uvek doterana kraljica lepote, i dalje zadrži svoj besprekoran izgled.

Američki mediji upoređuju ju sa Kim Kardašian, a slično se može videti i iz fotografija.

Uzmimo za primer fotografije objavljene prošlog meseca na Instagramu gde se 29-godišnja Ema hvali rođendanskom proslavom svojih ćerki. Čitav set kakvog se ni neki manji filmovi ne bi posramili izgrađen je samo za rođendansku proslavu sedmogodišnjih blizanakinja. Slavljenice su dobile i veliku tortu s tri sprata, a na plafonu je blještao ružičasti luster.

Cumpleaños de mis princesas?‍?‍?❤️

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) on

Ema je sve to objavila kako bi se pohvalila ogromnim bogatstvom. Nakon što je završeno suđenje njenom suprugu, ona priča kako se brine za svoju sigurnost i privatnost svoje porodice.

- Ne želim da gledam ćerke po vestima - objavila je ona u retkom saopštenju za meksičke medije.

Baš zbog toga je bilo veliko iznenađenje kad su snimke rođendana završile u javnosti. Prema pisanju New York Posta, fotograf Antonio Tizok je ispričao kako je Ema lično dopustila objavu priprema za rođendan bliznakinja. Čak i jedan od El Čapovih advokata je kazao kako ga je to iznenadilo.

Uprkos molbama za malo privatnosti, ona je nastavila da objavljuje svoje fotke po društvenim mrežama. Sredinom septembra je objavila golišavu fotografiju sa šljunčane plaže koje je popratila komentarom:

- Danas je divan dan. Smejte se, volite i, najvažnije, živite punim plućima jer vreme brzo prolazi.

Kasnije je govorila da to zaista i jesu njene fotografije, ali da ona ne koristi društvene mreže iako na Instagramu postoji nekoliko profila s njenim imenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.