POGLEDAJTE ŠTA SAM SVE DOBILA, PA VIDITE DA LI SE ISPLATI: Ona je sponzoruša i sebe smatra preduzetnicom
Bruk otvoreno kaže da je sponzoruša, Foto: Instagram printscreen

opravdano ili ne?

POGLEDAJTE ŠTA SAM SVE DOBILA, PA VIDITE DA LI SE ISPLATI: Ona je sponzoruša i sebe smatra preduzetnicom

Stalne "mušterije" s kojima razgovara nekada je žele samo za sebe na par nedelja, a drugi joj samo šalju poklone poput perfema, cipela, nakita ili novca...

Objavljeno:

Bruk Vest sebe naziva sponzorušom, i naglašava kako njen "posao" nema nikakve veze s prostitucijom.

- Najzanimljivija stvar onome ko gleda spolja je to što ovakva veza ne uključuje seksualne usluge, to je samo partnerstvo - objašnjava ova Novozelanđanka za Daily Mail, a u poslednje vreme dobila je 30,000 dolara i mnoge druge poklone.

Bruk je rekla kako upoznaje svoje "sugar daddyje" u strip klubu u kojem pleše, ali sama odlučuje s kime će ući u taj partnerski odnos ili ne.

- Nije to laka lova. Postoje muškarci koji me žele kontrolisati i stavljaju me u toksičnu situaciju - ispričala je.

Mnogi, kaže Bruk, misle kako su njeni sponzori stari muškarci od 80 godina, što uopšte nije istina.

- Većina njih je u 40-ima. U vreme kad mnogi šalju fotke svojih penisa i saleću žene na ulici s ružnim komentarima, lepo je imati muškarca s kojim možeš da razgovaraš i onog koji će mi pomoći da dođem do nekih stvari.

Flexin’ for the gram ?

A post shared by ?: Brookewestxx (@brookewestxx) on

Stalne "mušterije" s kojima razgovara nekada je žele samo za sebe na par nedelja, a drugi joj samo šalju poklone poput perfema, cipela, nakita ili novca.

- Znam devojke kojima su kupovali automobile ili čak silikone za grudi, a ja sam recimo dobila novi iPhone, MacBook Pro i povratne letove uz smeštaj za neke zemlje, čak i za mog psa - objašnjava.

Whatchu gon’, whatchu gon’ - do with that dessert? ??

A post shared by ?: Brookewestxx (@brookewestxx) on

Ali, nije svaka sponzoruša ista.

- Online sponzoruše na web stranica Seeking Arrangement mogu odmah doći do nekoga, ali neiskusne često završe s frajerima koji samo žele seks, ali postoje i druga mesta gde se mogu naći muškarci koji žele održati vezu.Dok rastu cene za nekretnine, pa čak i avokado, vreme interneta treba iskoristiti na ovaj način. S fleksibilnim radnim vremenom i mnogo bonusa poput poklona, ovakav način preduzetništva je zaista odličan. Ako su obe strane informisane i pristale na to, možda ne biste trebalo da pitate zašto to radim, nego pitajte sebe, zašto to ne radite - zaključuje Bruk Vest.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.