ŽENA MU SE TEŠKO RAZBOLELA, ALI JE ODBIO POMOĆ KOMŠIJA: Ipak, oni su našli način i ostavili ga bez reči (VIDEO)
Džon Čen, Foto: Printscreen

divno

ŽENA MU SE TEŠKO RAZBOLELA, ALI JE ODBIO POMOĆ KOMŠIJA: Ipak, oni su našli način i ostavili ga bez reči (VIDEO)

Kada su mušterije jedne radnje specijalizovane za prodaju krofni saznale da je žena vlasnika ozbiljno bolesna, ponudiili su se da mu novčano pomognu. Međutim, on je tu pomoć odbio

Objavljeno:

Džon Čen (62) i njegova žena Stela (63), poreklom iz Kambodže, odakle su emigrirali krajem sedamdesetih godina prošlog veka, vlasnici su Grada krofni, restorana koji već trideset godina postoji u Kaliforniji.

Kada je Steli pukao krvni sud u mozgu, Džonu su verne mušterije ponudile pomoć, ali je on to odbio. Ipak, mušterije su našle način koji on nije mogao da odbije. Smatrajući da će mu novac dobro doći, kao i da bi možda trebao da više vremena provodi sa ženom, oni su se organizovali između sebe i umesto jedne, kupovali su na desetine krofni.

Na taj način oni su Džonovo radno vreme smanjili za više od šest sati, pošto bi od otvaranja koje je u 4.30 ujutru i rada do 14.00. on rasprodao sve krofne već do 7.30 ujutru, posle čega je mogao da se posveti negovanju Stele.

Jedan od redovnih kupaca krofni porodice Čen, izjavio je da su on i ostale redovne mušterije godinama gledali mukotrpni rad Džona i Stele, i da su zbog toga odlučili da ih podrže, kao i da će ih uvek podržavati.

U izjavi koju je dao Vašington post, Čen je rekao da se njegova žena polako oporavlja i da je veoma srećan zbog podrške kupaca.

- Veoma to cenim, osećam kako nije dovoljno da kažem samo hvala, rekao je on.

BONUS VIDEO: MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE?! Ogromni crni panter se mazi kao prava mala maca! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / HuffPost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.