ISPLIVAO PREDBRAČNI UGOVOR MEGAN MARKL: Od supruga je zahtevala LUKSUZE o kojima mnogi mogu samo da sanjaju...
Megan Markl, Foto: Reuter

zahtevna princeza

ISPLIVAO PREDBRAČNI UGOVOR MEGAN MARKL: Od supruga je zahtevala LUKSUZE o kojima mnogi mogu samo da sanjaju...

Navodno je Megan time htela da osigura da ona i njeno dete dobiju sve luksuze koje je smatrala potrebnim

Objavljeno:

Vojvotkinja Megan Markl (37) je pre braka s bivšim mužem Trevorom Engelsonom (42) potpisala s njim bizarni 'ugovor o trudnoći' u kojem je zahtevala dadilju, privatnog trenera i nutricionistu kako bi se nakon bebe što pre vratila u formu, prenosi Daily Mail.

Navodno je Megan time htela da osigura da ona i njeno dete dobiju sve luksuze koje je smatrala potrebnim, ukoliko do trudnoće dođe. Ipak, ona i Trevor nikad nisu imali dece.

Prema njegovim rečima, Megan je bila toliko zabrinuta zbog posledica trudnoće da joj je primarni cilj otpočetka bio vratiti se u formu i na posao.

Zato je Trevora tražila da potpiše da će joj plaćati ličnog trenera i nutricionistu kako bi što pre vratila staru 'figuru’. U ugovor je bila uključena i obavezna dadilja.

- Tema se pojavila u vreme kad su razmišljali da zasnuju porodicu u bliskoj budućnosti. Znala je da je sklona debljanju, gledajući porodičnu istoriju i uvek se užasavala toga, posebno zbog karijere. Kad god se malo udeblja, to joj se vidi na licu pa se htela osigurati da se brzo vrati u formu za kamere - rekao je prijatelj vojvotkinje koja je pre desetak dana objavila da ona i princ Hari (34) čekaju svoje prvo dete.

Dodao je i da je Megan zahtevala ličnog trenera i nutricionistu tokom i nakon trudnoće. Tvrdi da su razgovarali i o dadilji, ali najvažnije joj je bilo zdravlje i debljina.

Trevor je nakon braka s Megan pronašao sreću s nutricionistkinjom Trejsi Kurland, s kojom je u vezi od januara 2017. godine, a nedavno su se i venčali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.