BRAK IM JE SIGURNO U KRIZI! Melanija i Tramp se pojavili pred kamerama kao srećan par, ali ih je OVAJ GEST odao!
Tramp je pustio suprugu da kisne, Foto: Reuter

MALI GAF

BRAK IM JE SIGURNO U KRIZI! Melanija i Tramp se pojavili pred kamerama kao srećan par, ali ih je OVAJ GEST odao!

Svi su ovo primetili

Objavljeno:

Kada su Donald i Melanija Tramp u ponedeljak napustili Belu kuću, ispred koje ih je dočekala horda novinara, sve je izgledalo idilično.

Bili su nasmejani i držali se čvrsto za ruke, izgledali su kao da sramotni detalji preljubničke afere za koju se američki predsednik optužuje nisu ostavili nimalo traga na njihov brak, ali Donald Tramp pobrinuo da pokvari tu naizgled savršenu sliku.

Trampovi su se zaputili prema helikopteru, kojim je trebalo da odlete prema Džordžiji i Floridi u posetu područjima ugroženima nakon nedavnog uragana Majkl, ali pre toga je predsednik odlučio da priđe okupljenim novinarima.

Želeo je da prokometariše medijski nastup njegove supruge, koja je nedavno ABC-u dala ekskluzivni intervju u kojemu je progovorila o njegovim aferama, ali je vešto izbegla da kaže nešto sadržajno. Tramp nije propustio da pohvali suprugu.

- Zar nije bila sjajna na televiziji neku veče, nisam ni ja bio loš, ali ona je napravila odličan posao - rekao je pa se zadržao kako bi s novinarima prošao neke od aktualnih tema.

Melanija je smešeći se samo mahnula novinarima ali nije bila zainteresovana za razgovor. Padala je kiša, a Tramp je nosio kišobran, ali nije se potrudio da njegova supruga ne pokisne, bio je potpuno fokusiran na novinare.

Kada su nastavili da hodaju prema helikopteru, Melanija je pokušala da ga uhvati za ruku, ali obzirom da je već u ruci držao crvenu kapu morala je odustati od toga nauma, pa ga je samo uhvatila za nadlakticu.

Čudan gest
Čudan gest foto: Reuter

Ipak, kako pišu mediji, neprijatna interakcija nije bila toliko čudna kao što je bila u prošlim slučajevima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.