ISPOVEST PROSTITUTKE KOJA ĆE VAS ZAPANJITI: Dođe dobar frajer i traži da mu glumim mamu, dok mu menjam pelene!
Foto: AP

PA, JEZIVO!

ISPOVEST PROSTITUTKE KOJA ĆE VAS ZAPANJITI: Dođe dobar frajer i traži da mu glumim mamu, dok mu menjam pelene!

I ovo nije sve!

Objavljeno:

Od muškaraca koji žele odnose u kremi od vanilije do onih koji nose mamino donje rublje, za majku i kćerku Keti (53) i Dženi (28) ništa nije neobično.

Navikle su na svakakve fetiše jer vode salon za masažu koji je zapravo bordel.

Njihov salon tema je dokumentarca ‘A Very British Brothel’, a zaposlene u tom bordelu otkrivaju da imaju i po 15 mušterija dnevno. One rade zbog novca, a jedna od njih, Eli (22), kaže da je dala otkaz u reklamnoj agenciji jer ‘je uvek volela seks i ne namerava se izvinjava zbog toga’.

40-godišnja Lesi je otkrila: ‘Kad dođu utegnuti muškarci, pomislite kako je zgodan, a onda ga odvedete u sobu, on se skine i vidite da nosi majčino donje rublje. Aha, u tome je stvar…’ Ona je u salonu za masažu počela da radi kad se rastala od partnera nakon 15 godina veze, izgubila posao i kuću, pa joj je trebao novac.

– Ponekad uživam, a ponekad ne mogu dočekati da dođem kući – kaže Lesi.

Njena koleginica Džo radi kao eskort dama od ranih dvadesetih i ponekad ima i 15 mušterija dnevno, a zadužena je za zahtevnu klijentelu. Neke njene stalne mušterije vole da glume bebe dok ona preuzima ulogu majke, pa čak im menja pelene: ‘Dolazi nam puno odraslih beba koje žele da im glumimo majke. Dođu obučeni u dečju odeću. Moramo da im menjamo pelene. Kad sam se prvi put s tim susrela, izjurila sam iz sobe. Bila sam u šoku.’

Nova devojka u timu je Lili, koja samo želi da zaradi novac za školu: ‘Nije mi bio nikakav problem reći mami šta radim. Cilj mi je da upišem fakultet. Briga me šta drugi misle. Što se mene tiče, ja sam nezavisna poslovna žena koja se sama finansira“, objašnjava ona.

U salonu, koji je otvoren još 1985. godine, radi 14 žena i ima dozvolu za zabavu. U velikoj je Britaniji zabranjeno držati bordel, ali prostitucija je legalna.

(Espreso.co.rs / Perfekcionizam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.