MISLILI SU DA IM UŽITAK PRUŽA DEVOJKA KOJU SU UPOZNALI: Kad je jedan od njih skinuo povez sa očiju doživeo je ŠOK!
Foto: Profimedia

NASAMARENI

MISLILI SU DA IM UŽITAK PRUŽA DEVOJKA KOJU SU UPOZNALI: Kad je jedan od njih skinuo povez sa očiju doživeo je ŠOK!

Jedini uslov je bio da muškarci celo vreme nose povez na očima

Objavljeno:

Jedan od prevarenih muškaraca razotkrio je prevaru kada je za vreme oralnog seksa maknuo povez s očiju i ispred sebe, umesto žene, kako je rekao na sudu, ugledao 'bradatog muškarca'...

Duerte Ksavijer, 33-godišnjak iz Londona prevario je najmanje četiri muškarca koji su pristali na seksualni odnos s njim, misleći da se radi o ženskoj osobi, piše Independent.

Ksavijer se na Tinderu i drugim sličnim aplikacijama predstavljao kao nedavno rastavljena žena pod imenom 'Ana', a jedini uslov za seks bilo je da muškarci celo vreme nose povez na očima.

Jedan od prevarenih muškaraca razotkrio je nakon što je za vreme oralnog seksa digao povez s očiju, a još najmanje tri ga nisu otkrila. Ksavijer je još jednom muškarcu pružio oralni seks, a još barem dvojicu naveo na analni seks uverivši ih da se radi o - vaginalnom seksu.

Na pitanje sudije kako se oseća s obzirom da je prevaren, jedan od muškaraca je rekao da se osjeća 'besno' te da je, kada je shvatio da mu oralni seks pruža muškarac, Ksavijera pljusnuo 'jednom ili dva puta' te ga pitao zašto mu nije rekao istinu. Nakon toga je pozvao policiju.

Drugi muškarac je rekao da se, takođe s povezom na očima, s Ksavijerom našao u jednom parku.

- Prvo mi je pružio vrlo ugodan oralni seks, a nakon toga i seks za koji sam mislio da je vaginalni. Sve vreme mi je ponavljao da moram držati povez na očima. Zvučao je vrlo ženstveno i nisam imao razloga da pomislim da se ne radi o ženi, priznao je jedan od muškaraca.

Ksavijer se pak pred sudom brani tvrdeći da su muškarci znali da stupaju u seksualni odnos s drugim muškarcem.

BONUS VIDEO: Espreso u Solunu - Obeležavanje stogodišnjice od proboja Solunskog fronta

(Espreso.co.rs /24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.