HRVATICA OSTALA TRUDNA, ALI NE ZNA ČIJE JE DETE: Ostala sam sama, a on je došao u našu kuću i...
Foto: Profimedia

ISPOVEST HRVATICE

HRVATICA OSTALA TRUDNA, ALI NE ZNA ČIJE JE DETE: Ostala sam sama, a on je došao u našu kuću i...

Očajna žena sada ne zna šta da radi

Objavljeno:

Jedna žena iz Hrvatske prevarila je muža sa njegovim najboljim prijateljem. Ona je u tom periodu ostala u drugom stanju, a sada ne zna čije je dete.

Njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

"Početkom maja moj muž je odveo našu ćerkicu u Zagreb na skidanje dioptrije i taj dan ni sama ne znam kako sam imala intimni odnos sa najboljim prijateljem mog muža. Jednostavno je došao po neki alat i desilo se, pa smo to popodne imali odnos u više navrata.

Bilo mi je mnogo neprijatno kada me muž nazvao da mi javi da je našoj ćerkici skinuta dioptrija i dok sam sa njim razgovarala njegov prijatelj me bez prekida “punio”. Iskreno bilo je slučajno, ali mi je bilo lepo, nakon 10 godina braka promena koja mi je baš trebala.

Međutim nedugo nakon tog dana saznala sam da sam trudna, a ne znam čije je dete, jer nismo koristili zaštitu u svom tom naletu strasti. 8. mesec trudnoće sam i juče dok sam bila sama kući prijatelj mog muža je došao i rekao mi da želi da zna da li je dečak koga ću uskoro roditi njegov sin, i da će raditi DNK nalaz.

Nije želeo da mi kaže zbog čega mu je to bitno… Od kako mi je to rekao sva sam pod nekim stresom, bojim se, ne znam šta smera. Nadam se da neće učiniti neku glupost koja će me koštati braka."

BONUS VIDEO: Kurir dnevni horoskop 16.09.2018

(Espreso.co.rs/Perfekcionizam.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.