POSLE PET GODINA BRAKA USLEDIO JE ŠOK: Muž se probudio i suočio sa OVIM zastrašujućim saznanjem!
Foto: Printscreen/youtube

NOVI ŽIVOT

POSLE PET GODINA BRAKA USLEDIO JE ŠOK: Muž se probudio i suočio sa OVIM zastrašujućim saznanjem!

Vejn Mejers je bio na poslu, gde je radio kao vozač viljuškara

Objavljeno:

Bračni par je živeo život iz snova. Venčali su se 2004. godine, a kasnije su dobili četvoro dece, tri sina i ćerku. Međutim, 28. januara 2009. život bračnog para iz Australije naglo se promenio.

Vejn Mejers je bio na poslu, gde je radio kao vozač viljuškara. Najednom se onesvestio za volanom jer je doživeo srčani udar i dehidrirao je usled visokih temperatura. Njegova supruga Šarlin bila je u bolnici uz njega i čekala kada će se probuditi.

Kada se probudio nije se sećao ničega, čak nije znao ni gde se nalazi niti kako se zove. Šarlin je ušla u njegovu sobu i čula reči koje će joj zauvek ostati u sećanju: „Dakle, ti si moja supruga?“.

Vejn se vratio u 1989. godinu kada nije poznavao Šarlin, dvadeset godina života mu se izbrisalo u sećanju. Dijagnostikovana mu je amnezija, a uzrok je bio dehidratacija. Iako se najčešće sećanje brzo povrati, Vejnov slučaj je bio veoma težak.

Posle nekoliko dana provedenih u bolnici, Šarlin i Vejn su krenuli kući, nakon što ga je majka uverila da moje da veruje svojoj supruzi. Šarlin se trudila da mu vrati sećanje pokazujući mu stare porodične fotografije i gledajući s njim njihove omiljene filmove, ali sve je bilo uzaludno.

Ona i deca su Vejnu pokazivali najnovija dostignuća tehnologije, ali i govorili mu o događajima koji su obeležili istoriju u proteklih dvadeset godina. Iako se Šarlin nadala da će mu biti bolje, Vejnovo stanje je bilo nepromenjeno. Međutim, posle izvesnog vremena Vejn se ponovo zaljubio u Šarlin.

Vejn se vratio na posao, a on i Šarlin su se ponovo venčali pet godina posle Vejnovog srčanog udara.

(Espreso.co.rs/BKTVNews/Little things)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.