MAJKA DVOJE DECE NESTALA JE BEZ TRAGA! Posle 36 godina, otkriveni su NOVI TRAGOVI koji ukazuju na JEZIV RASPLET!
Foto: Facebook / Looking for Lynette Dawson

misterija

MAJKA DVOJE DECE NESTALA JE BEZ TRAGA! Posle 36 godina, otkriveni su NOVI TRAGOVI koji ukazuju na JEZIV RASPLET!

Konačno su bliže odgovoru šta se dogodilo jadnoj ženi...

Objavljeno:

Australijska policija je ponovo počela da pretražuje kuću Linet Dovson, žene iz Sidneja koja je nestala 1982. godine, i čiji je slučaj privukao pažnju sveta.

Linet Dovson, majka svoje dece, nestala je bez traga. Njen muž, Kris Dovson, tvrdio je da je ona napustila porodicu zbog religijskog kulta.

On je porekao sumnje da ju je on ubio, nakon što su dva istražitelja zaključila da je moguće da ju je ubila "njoj poznata osoba".

Slučaj je opet došao u žižu javnosti zbog jednog podkasta. Zato je policija započela forenzičku istragu doma u kojem su Dovsonovi živeli, a ispitivanje će trajati pet dana.

- Radi se o ostvarivanju pravde za Linet - rekao je Skot Kuk, zvaničnik policije Novog Južnog Velsa, i rekao da će bez obzira na ishod istrage podići optužnicu protiv Krisa Dovsona.

Ovaj slučaj je ponovo otvoren i 2015. Skupljeni su novi dokazi i poslati tužilaštvu u aprilu.

Prethodno je 2003. zaključeno da je Kris Dovson, nekadašnja ragbi zvezda i nastavnik u srednjoj školi, imao seksualne afere sa učenicama.

Čak se jedna devojka (16) uslelila kod njega samo par dana nakon "nestanka" njegove žene Linet. Kasnije su stupili u brak, ali su se i razveli.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.