NJIHOV PRVI POLJUBAC BILO JE VEŠTAČKO DISANJE! Priča o upoznavanju ovog para podseća na ljubavni film!
Foto: Facebook printscreen

spasila ga

NJIHOV PRVI POLJUBAC BILO JE VEŠTAČKO DISANJE! Priča o upoznavanju ovog para podseća na ljubavni film!

"Moje srce izlečeno je i u figurativnom i u doslovnom smislu. Osećam se blagoslovljeno"

Objavljeno:

Ljubavna priča ovog para započela je oživljavanjem, a prvi poljubac bilo je veštačko disanje usta na usta.

Spašavajući mu život, shvatila je da se zaljubila u njega.

Andi Trajnor i Maks Montgomeri za prvi dejt odabrali su surfovanje na plaži Kapitola u Santa Kruzu, ni ne sluteći da će to biti mesto gde će ispisati jednu od najljepših ljubavnih priča kakve inače viđamo samo u romantičnim filmovima.

- Dva dana pre našeg prvog dejta Maks mi je rekao da mu se sviđam. Bili smo prijatelji neko vreme i bila sam zainteresovana jer sam htela s njim provesti više vremena nasamo. Predložio je da ustanemo rano ujutro u subotu i odemo na surfovanje. Zaista smo se lepo zabavljali. Izišli smo iz vode noseći daske za surfovanje i on je odjednom pao - ispričala je 45-godišnja anesteziološkinja Andi, koja živi u gradu Palo Alto, za Daily Mail.

- Bilo je tako čudno. Odmah sam krenula prema njemu i okrenula ga. Nije reagovao i nije imao puls. Počela sam s oživljavanjem i dozivala pomoć. Na sreću, jedna od prolaznica bila je medicinska sestra koja je uskočila u pomoć, a i Hitna pomoć je brzo stigla. Nismo ga sami uspeli oživeti. Nije uspela ni hitna na plaži. Tri puta su ga pokušavali oživeti defibrilatorom i ništa nije delovalo. Kada su ga uneli u vozilo hitne pomoći, nisam znala hoće li Maks preživeti - priznala je Andi, inače majka dvoje dece.

Hitna pomoć stigla je u roku od sedam minuta i kada su videli da je stanje ozbiljno, prevezli su 56-godišnjeg Maksa u bolnicu. Imao je srčani udar i koronarna arterija bila mu je blokirana na više mesta.

- Bilo je neverovatno. Probudio sam se u hitnoj pomoći i nada mnom je bio tip koji me pitao znam li što mi se dogodilo. Rekao sam mu da mi se čini da sam imao srčani udar i da mi je jako neprijatno- započeo je svoju stranu priče Maks, po zanimanju kreator tehnološkog sadržaja.

- Bilo mi je neprijatno jer sam napokon rekao ženi koja mi se sviđa da sam se zaljubio u nju i ona mi je uzvratila. Ko bi želio biti u vezi s nekim ko je na prvom dejtu imao srčani udar? - priznao je potonulo.

Kada je Maks to poslepodne nazvao Andi kako bi joj se izvinio, ona se rasplakala.

- Čuti njegov glas bio je neverovatan osećaj olakšanja. Rekao mi je da mu je žao, a ja sam samo mislila na to koliko imam sreće. Naime, sve do tog trenutka bila sam uzrujana jer sam mislila da sam napokon upoznala neverovatnu osobu, a ona me zamalo napustila - ispričala je Andi.

Maksu je sledećeg dana ugrađen pejsmejker, a nakon operacije rekao joj je da će razumeti ako ne želi s njim na drugi sastanak. Ali ona mu je rekla da nikuda ne ide bez njega.

- Celo ovo iskustvo omogućilo mi je da vidim ko je Maks i kako je brižno postupao s prijateljima i s porodicom čak i u svojim najranjivijim trenucima - objasnila je Andi.

- Moje srce izlečeno je i u figurativnom i u doslovnom smislu. Osećam se blagoslovljeno - priznao je Maks.

Zanimljivo je i da je njegovo oživljavanje na plaži u celosti snimljeno kamerom losanđeleskog kompozitora filmske muzike, 58-godišnjeg Aleksandera Bakera koji je hteo da snima galebove.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.