PA OVOGA NEMA NI U SRBIJI: Žena dobila otkaz preko poruke, a kao razlog GAZDA je naveo OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

ma da li je ovo moguće?!

PA OVOGA NEMA NI U SRBIJI: Žena dobila otkaz preko poruke, a kao razlog GAZDA je naveo OVO! (FOTO)

Kemiša Denton iz Vašingtona nije ni sanjala da će se susresti sa ovako neljudskom situacijom

Objavljeno:

Kemiša Denton iz Vašingtona nije ni sanjala da će se susresti sa ovako neljudskom situacijom.

Ova Amerikanka bila je zaposlena u jednoj prodavnici brze hrane. Volela je to što radi, zato nije ni slutila da će je pogoditi ovako uznemirujuća scena.

Ona je jednog dana, kada joj nije stizao raspored za smene na poslu, poslala poruku svom nadređenom. Međutim, imala je i šta da vidi.

Zdravo, žao mi je što ti na ovakav način saopštavam, ali ti više nećeš raditi kod nas. Nije dobar trenutak da imamo nekog ko ide na porodiljsko za nekoliko meseci. Pored toga, nisi mi rekla za stanje prilikom zapošljavanja - glasi poruka koju je dobila Kemiša.

Kako piše britanski "Miror", njen nadređeni je saznao da je ona u drugom stanju i, očigledno, nije bio srećan tim vestima.

Ona je brže-bolje objavila skrinšot ove poruke i objavilla na svom Fejsbuk nalogu. Veliki broj ljudi je šerovao i lajkovao ovu footgrafiju i slalo joj pozitivne poruke.

"To je potpuno ilegalno", "Tužite nadređenog, tužite kompaniju", "Diskriminacija je protivzakonita", "Imate pisani dokaz, tužite ih", "Definitivno ne morate da kažete svom nadređenom da ste trudni"... samo su neki od komentara koje je Kemiša primila tokom objave.

Bonus video:

Espreso intervju - Marija Obradović

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.