TATA VOLIM TE! Ćerka mu je uputila ove reči pre nego što je NEMILOSRDNO UBIO nju, njenu sestru i svoju trudnu suprugu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Užas u Koloradu

TATA VOLIM TE! Ćerka mu je uputila ove reči pre nego što je NEMILOSRDNO UBIO nju, njenu sestru i svoju trudnu suprugu! (FOTO) (VIDEO)

Tela su pronađena na zemljištu naftne bušotine kompanije u kojoj je Kristofer radio

Objavljeno:

Tridesettrogodišnji Kristofer Vots, koji je prijavio nestanak svoje trudne supruge Šenon Vots i njihovih ćerki Bele (4) i Seleste (3) u američkoj saveznoj državi Kolorado, nakon dva dana priznao je policiji kako je stravična ubistva počinio upravo on.

Nestanak Šenon Vots (34), koja je bila u 15. nedelji trudnoće, te njene dve devojčice prijavljen je u ponedeljak, a njen suprug priveden je u sredu uveče, pre nego što su sama tela nađena, pod sumnjom da je ubio svoju ženu i dvoje dece.

Tela su pronađena na zemljištu naftne bušotine kompanije u kojoj je Kristofer radio.

Prijavljujući nestanak, Vots je policiji rekao kako je suprugu, koja je vikend provela na poslovnom putu u Arizoni, video u ponedjeljak ujutro. Oko podne postao je zabrinut kad mu je jedna njena prijateljica javila da Šenon ne odgovara na poruke. Tvrdio je da u kući nije zatekao ni nju ni decu, nakon čega je prijavio nestanak.

Dok je trajala potraga, Vots je ispred porodične kuće dao i televizijski intervju govoreći kako nema pojma gde mu je porodica te da je kuća prazna.

- Ovo je noćna mora iz koje se ne mogu probuditi - izjavio je tada.

Ako istražitelji i znaju za mogući motiv ovog užasnog ubistva, zasad ga ne otkrivaju. Vots još nije službeno optužen, ali tužilaštvo za podizanje optužnice ima rok do ponedeljka.

Ono što se o porodici Vots zna jest da je pre nekoliko godina prijavila bankrot nakon niza finansijskih poteškoća. Supruga je uskoro našla posao prodaje dodataka za hranu te je puno putovala, dok je osumnjičeni Kristofer čuvao decu. Neki nagađaju da bi, stoga, motiv mogao biti ljubomora.

Javnost su dodatno potresli snimci s društvenih mreža koje prikazuju sretnu četvoročlanu porodicu: devojčice koje vole svog oca, majku koja presretno objavljuje novu trudnoću te oca koji najavljuje ime novog deteta - Niko.

- Moj tata je junak, pomaže mi da odrastem snažna. Čita mi knjige, vezuje cipele, ti si moj junak skroz naskroz. Moj tatice, tatice, volim te - peva jedna od devojčica na videu objavljenom na društvenim mrežama.

Slomljeni brat brutalno ubijene Šenon, Frenki Rušček rekao je da ne može shvatiti šta se desilo.

- Želim samo 30 sekundi nasamo s tim psihopatom - izjavio je za medije.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.