SPAVALA SAM SA SVIH PET MOMAKA SA MLADOŽENJINE STRANE! Ispovesti nevaljalih DEVERUŠA nateraće vas da se POSRAMITE u njihovo ime!
Foto: Profimedia

šokantne tajne

SPAVALA SAM SA SVIH PET MOMAKA SA MLADOŽENJINE STRANE! Ispovesti nevaljalih DEVERUŠA nateraće vas da se POSRAMITE u njihovo ime!

"Ja sam deveruša na svadbi svoje najbolje drugarice, a na probi venčanja sam spavala sa njenim bratom koji je značajno mlađi od mene"

Objavljeno:

Na zapadu postoji običaj da mlada za svoje venčanje izabere svoje najbolje prijateljice za deveruše.

Međutim, nekada pogreše u svom izboru i deveruše neretko naprave skandal na svadbi.

Na portalu "Visper" objavljene su najšokantnije ispovesti neke od njih, a čak su pritznale i da su imale seks sa mladoženjom pred svadbu.

Ovo su neke od ispovesti:

- Moja najbolja prijateljica i njen dečko su se verili. Biću na svadbi na kojoj sam spavala i sa mladom i sa mladoženjom. Inače, biću joj deveruša.

- Ja sam deveruša na svadbi svoje najbolje drugarice, a na probi venčanja sam spavala sa njenim bratom koji je značajno mlađi od mene. Zaista sam užasna deveruša.

- Morala sam da odbijem da budem deveruša svojoj prijateljici, jer sam spavala sa njenim verenikom... Osećala bih se loše.

- Bila sam deveruša svojoj sestri. Na svadbi sam se toliko napila da sam povraćala pred svima i čak sam se ukakila u gaće. Bio je to pravi haos.

- Noć pred svadbi spavala sam sa kumom mog muža, a on sa mojom deverušom. Uskoro ćemo to ponoviti i jedva čekam!

- Mlada me je pozvala da budem deveruša, a ja sam spavala sa svih pet momaka sa mladoženjine strane. Biće zabavno!

- Otišla sam sa svadbe svoje dobre prijateljice jer mi se mladoženja nabacivao, a ona mi nije verovala. Bila sam deveruša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.