DEČAK (9) DOBIO OPEKOTINE DRUGOG STEPENA ZBOG SVETLEĆIH PATIKA! Baterije otpuštaju hemikalije koje DECI prave PAKAO, a UPOZORENJA NEMA?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

užas

DEČAK (9) DOBIO OPEKOTINE DRUGOG STEPENA ZBOG SVETLEĆIH PATIKA! Baterije otpuštaju hemikalije koje DECI prave PAKAO, a UPOZORENJA NEMA?! (FOTO)

Roditelji u šoku!

Objavljeno: 22:01h

Američki mediji raspisali su se o slučaju devetogodišnjeg dečaka Pejtona koji je zadobio hemijske opekotine drugog reda i to od – svetlećih patika!

Njena objava na Facebooku dobila je 47 hiljada “lajkova”, a podeljena je više od pola miliona puta.

“Vlažne baterije navodno otpuštaju hemikaliju koja uzrokuje opekotine dečjih stopala. Hvala vam, dr. Jordane što ste ga primili na pregled uprkos svome zgusnutu rasporedu”, napisala je Pejtonova majka Sherry Foster.

Potom je dodala: “Stvarno ga je bolelo. Nije mogao da hoda, trčati, ići na plivanje jer mu je sve to iritiralo stopala. Morali smo ga nositi, nije mogao ništa. Da se to dogodilo mlađem detetu, bilo bi još gore. Pejton ima devet godina, pa mu je lakše objasniti neke stvari, ali sada ima fobiju od nošenja cipela… Na tenisicama nema nikakvog upozorenja da treba pripaziti ako se noge znoje ili su mokre, pa čak ni da je u njima baterija”.

Proizvođač cipela obavezao se da će istražiti celi slučaj i utvrditi kako je došlo do opekotina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.