GDE ĆE TI DUŠA? Tražila je šefici odsustvo jer joj UMIRE SIN, a odgovor koji je stigao graniči se sa ludilom!
Foto: Printscreen/Facebook

neverovatno

GDE ĆE TI DUŠA? Tražila je šefici odsustvo jer joj UMIRE SIN, a odgovor koji je stigao graniči se sa ludilom!

Njen sin je iznenada i neobjašnjivo dobio sepsu

Objavljeno:

Kristal Rejnolds Fišer iz Mičigena doživela je prošle nedelje neprijatnu situaciju nakon što je javila šefici da ne može da dođe na posao jer joj se sin razboleo i završio u bolnici.

Naime, njen sin je iznenada i neobjašnjivo dobio sepsu i odmah je transportovan u bolnicu gde su ga lekari uključili na aparate koji mu pomažu da ostane u životu.

Očajna i zabrinuta za sina, svojoj šefici na benzinskoj pumpi na kojoj radi, poslala je poruku da je sprečena da dođe na posao i objasnila o čemu se radi. Međutim, umesto poruke podrške i razumevanja, dobila je odgovor koji ju je ostavio u šoku.

– Ovde tako ne funkcionišu stvari, prihvatam tvoj otkaz – pisalo je u poruci šefice.

Šokirana Kristal je potom upitala šeficu kako treba da funkcionišu stvari kada joj je sin životno ugrožen i na aparatima.

– Nisam nijednog trenutka rekla da dajem otkaz, ali evo, prihvatam da ti mene otpuštaš – besno je napisala majka, a ubrzo je dobila i odgovor.

– Kada ne možeš da dođeš na posao to je tvoje davanje otkaza – insistirala je šefica.

– Ne, to znači da te obaveštavam da ne mogu da dođem jer život mog deteta visi o koncu, i govorim ti to unapred – napisala je Kristal koja je potom čitavu prepisku postavila na svoj Fejsbuk profil.

Odmah je krenula da dobije poruke podrške, a korisnici ove društvene mreže imali su da kažu sve najgore o njenom šefu i mestu gde radi.

Šefica iz pakla odgovara ovako
Šefica iz pakla odgovara ovako foto: Printscreen/facebook

Nažalost, to nije bio kraj prepiske. Šefica joj je objasnila da bi ona, čak i u takvoj situaciji morala da radi.

– Moram da plaćam račune, a i na taj način bih bila zaokupljena. U ovoj firmi se ne dolazi i odlazi tek tako, dva dana su ti pokrivena. Tvoj sin je na najboljem mogućem mestu, a ja moram da vodim posao i to je moj fokus – napisala joj je šefica.

Kako je javnost vršila ogroman pritisak, uskoro su se oglasili i iz same kompanije i naveli da su sve ispitali.

– Utvrdili smo da se postupilo nepravilo i bez osećanja, što nije u skladu sa politikom naše kompanije. Žao nam je zbog toga. Zbog čitave ove nemile situacije, morali smo da reagujemo i damo otkaz menadžerki koja nas je dovela u ovu situaciju. Obavestili smo i Kristal da može da uzme slobodnih dana koliko god joj je potrebno u ovom teškom trenutku – stoji u saopštenju, a čini se da pravda uvek istera svoje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dnevno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.