LAGALA JE DA JE SAMOHRANA MAJKA ZBOG NOVČANE POMOĆI! A pare je potrošila na nešto što će vas RAZBESNETI!
Foto: Facebook printscreen/Tammy Gunter

bahatost

LAGALA JE DA JE SAMOHRANA MAJKA ZBOG NOVČANE POMOĆI! A pare je potrošila na nešto što će vas RAZBESNETI!

Nekome je taj novac zaista bio potreban!

Objavljeno: 10:26h

Britanka Tami Gunter završila je u zatvoru jer je lagala da je samohrana majka, a bila je tajno venčana za oca njihovo dvoje dece.

Ona je spiskala više od 75.000 funti socijalne pomoći na operaciju povećanja grudi i odmore u luksuznim hotelima. Sada je primorana da vrati trećinu tog iznosa.

Gunter i njen suprug Nil Hart živeli su na visokoj nozi dok su im britanski poreski obveznici uplaćivali pomoć na koju pravo imaju sve majke koje se same brinu o svojoj deci.

U razdoblju od 2007. do 2016. godine na svoj račun su od države dobili 76.008 funti. Novac su trošili na odmor u Las Vegasu i Floridi, a putovali su i u istočnu Evropu gde je Tami operisala grudi.

Tužilac Nuhu Gobir kaže da je tvrdila kako decu podiže sama i da radi honorarni posao minimalno 16 sati nedeljno.

- Rekla je da ima dvoje dece i da joj je mali honorar jedini prihod - dodaje.

Otkrili su je kad je lažirala pismo Carinske i poreske uprave, a izdao ju je prevelik broj gramatičkih grešaka. Tada je pokrenuta istraga, a Tami i njen suprug ubrzo su uhapšeni, piše "Dejli mejl".

Gunter je priznala potkradanje države dok je njen advokat Bajron Brodstok kasnije sve pokušao da opravda "burnom vezom" nje i njenog supruga.

- Brojne stvari koje je kupovala služile su za pomirenje sa suprugom. Ni povećanje grudi nije imalo samo estetsku svrhu, bilo je tu i psiholoških razloga - kaže Brodstok.

Advokat njenog supruga Džefri Džons kaže kako je Nil dopustio da njegovo poverenje i ljubav supruga kupuje skupim poklonima.

Tami je osuđena na dve godine zatvora, a Nil na šest meseci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.