KUPILI SU MALO SLATKO CRNO ŠTENE: A onda se ono USPRAVILO i počelo da HODA NA DVE NOGE!
Foto: Pixabay

iznenađenje!

KUPILI SU MALO SLATKO CRNO ŠTENE: A onda se ono USPRAVILO i počelo da HODA NA DVE NOGE!

Shvatili su da nešto nije u redu kad se ovo desilo

Objavljeno:

Kineskinja Su Jun je kupila štene mastifa, ili je bar ona tako mislila, i odmah je bila iznenađena koliko njena kuca može da pojede. Kutija voća i dve posude sa rezancima nisu mu bile dovoljne.

Ali s vremenom je postalo jasno zašto njihov ljubimac ima toliki apetit - životinja je izrasla u medveda teškog stotinjak kilograma.

Porodica je shvatila da nešto nije kako bi trebala biti kada pas nije prestao da raste i počeo je da hoda na dve noge.

- Što je više rastao, to je više počeo da liči na medveda - objasnila je gospođa Sun, koja sa porodicom živi na selu, u blizini grada Kunminga u kineskoj provinciji Junan. Dodala je i da se "malo boji medveda".

Brigu o medvedu preuzeo je lokalni Centar za spašavanje divljih životinja, nakon što ih je kontaktirala porodica i zamolila za njihovu pomoć, prenosi Independent.

Prema snimcima radnika Centra, mali medved je trenutno u stajaćem položaju visok oko jednog metra. Iz sigurnosnih razloga, medvedu koji je do tada živio u porodičnoj kući pre transporta u Centar dali su jak sedativ.

Medved pripada ugroženoj vrsti Azijskog crnog medveda, koji na crnom tržištu košta nekoliko hiljada evra. Kada su 2016. godine kupili mladunče, porodica je bila uverena da se radi o tibetanskom mastifu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.