Profesorka joj je prigovorila zbog PREKRATKIH PANTALONA: Ono što je studentkinja nakon toga uradila ŠOKIRALO JE SVE (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

NJOJ TO NIJE BITNO

Profesorka joj je prigovorila zbog PREKRATKIH PANTALONA: Ono što je studentkinja nakon toga uradila ŠOKIRALO JE SVE (VIDEO)

Devojka je u subotu imala prezentaciju seminarskog rada na fakultetu pred ostalim profesorima i studentima

Objavljeno:

Studentkinja Letiša Čai s američkog univerziteta Kornel iznenadila je sve svojim postupkom nakon što joj je jedna profesorka prigovorila da je za nastavu obukla prekratke pantalone.

Devojka je u subotu imala prezentaciju seminarskog rada na fakultetu pred ostalim profesorima i studentima kada je u jednom trenutku počela da svlači odeću sa sebe.

Rekla je da je to uradila jer joj je profesorika Rebeka Magor tokom probne prezentacije ranije te nedelje rekla da su joj pantalone prekratke.

Studentkinja je snimak svog svlačenja objavila na Fejsbuku i prepričala šta ju je na to podstaklo.

– Profesorika mi je rekla pred celom salom da odvlačim poglede mladića sa sadržaja svoje prezentacije na svoje telo. Rekla je da šaljem poruku svojom odećom. Odgovorila sam joj da neću menjati svoju odeću kako bi se ona ili netko drugi osećao prijatnije – objavila je Letiša.

Ipak, nakon te probne prezentacije 11 od 14 studenata poslalo je zajedničko saopštenje u kojem su objasnili da se profesorka samo pogrešno izrazila i da je želela da naglasi važnost profesionalnog ponašanja u određenim situacijama.

Devojka, očito, ne zna šta to znači pa je iste pantalone obukla i na dan kada je seminar prezentovala i ostalim profesorima, ali tada je otišla korak dalje pa je prezentaciju odlučila da dovrši samo u donjem rublju.

BONUS VIDEO: BRATE, OTKLJUČANO JE, SLOBODNO UĐI! Drugara namerno poslao na pogrešnu adresu! Evo kako se proveo!

(Espreso.co.rs/večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.