OBJAVLJEN SPISAK SVEŠTENIKA GEJEVA: Ovo je ŽIGOLO koji ih je sve ODRUKAO!
Frančesko tvrdi da su neki od njih plaćali stotine evra za seksualne usluge i svoje nage fotografije slali preko aplikacije WhatsApp, Foto: Printscreen Facebook

NEVEROVATNO!

OBJAVLJEN SPISAK SVEŠTENIKA GEJEVA: Ovo je ŽIGOLO koji ih je sve ODRUKAO!

Manđikapra je sastavio opširni dosije na 1.200 stranica o seksualnim navikama 34 sveštenika i štićenika šest škola za sveštenike

Objavljeno:

Frančesko Manđikapra, muška prostitutka iz Napulja, koji je pre nekoliko dana Vatikanu poslao listu 40 sveštenika i štićenika škola za sveštenike, koji su navodno homoseksualci, tvrdi da su neki od njih plaćali stotine evra za seksualne usluge i svoje nage fotografije slali preko aplikacije WhatsApp.

Manđikapra je, naime, sastavio opširni dosije na 1.200 stranica o seksualnim navikama 34 sveštenika i štićenika šest škola za sveštenike iz cele Italije i pritom je otkrio njihove identitete i objasnio razloge zbog kojih je to učinio: Želim da stanem na kraj licemerju i širenju mržnje prema homoseksualcima, rekao je on italijanskim medijima.

Inače, dosje sadrži prepiske sveštenika sa muškim prostitutkama preko WhatsAppa i društvenih mreža poput Telegrama i Fejsbuka, kao i druge dokaze koje je prikupio. On je ustvrdio da mu je jedan svešten poslao fotografiju koju je snimio ispred zvonika s pitanjem - Kako ti se sviđa ... .....?

Naveo je da je, između ostalog, seksualne usluge pružao ocu Luki Moriniju, poznatom kao Don Euro zbog njegovog, kako je rekao, ekstravagantnog životnog stila. Predstavljao se, kaže, kao sudija, ali je Manđikapra ubrzo shvatio da je njegov klijent zapravo župnik, što ga je podstaklo da istraži odakle mu novac za skupe večere i luksuzne poklone. Potom je, kaže, odlučio da prijavi Morinija. Istakao je da su sveštenici kominicirali pomoću društvene mreže Telegram i osnovali "čat" za pronalaženje muških prostitutki u njihovim regijama.

Neki od njih su, ispričao je Manđikapra, plaćali su stotine evra za seksualne usluge i slali svoje golišave fotografije, uz detaljno istaknute zahteve šta i kakav seksualni odnose hoće. Manđikapra tvrdi da se više ne bavi prostitucijom jer, kaže, više ne želi da se ponižava kao i da njegov dosje nije napad na Katoličku crkvu. - Govorimo o gresima, a ne o krivičnim delima. Želeo sam ovo da objavim da bi ti ljudi prestali da šire mržnju prema gej populaciji. Učinio sam to radi zdravlja crkve. Reč je o trulim jabukama i po mom mišljenju, sveštenike ne bi trebalo kazniti nego ih pretvoriti u laike kako bi dobili mogućnost da se pomire sa vlastitom homoseksualnošću, naveo je Manđikapra, preneo je Jutarnji list. Napuljska nadbiskupija prosledila je njegove dokumente Vatikanu zbog težine slučaja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.