KUME, ODLETE TI PRSTENJE: Venčanje ovog para postalo je HIT na internetu, a sve zbog URNEBESNOG incidenta! (VIDEO)
Mladenci su bili u čudu, Foto: Youtube printscreen

svi su se smejali

KUME, ODLETE TI PRSTENJE: Venčanje ovog para postalo je HIT na internetu, a sve zbog URNEBESNOG incidenta! (VIDEO)

Ovo je retko viđa

Objavljeno:

Venčanje Dženi Arovsmit i Marka Vuda dospelo je u javnost zbog urnebesnog incidenta koji se dogodio za vreme ceremonije.

Naime, njih su dvoje odlučili da im prstenje do oltara nosi obučena sova na venčanju koje se održalo u dvorcu Pekforton u engleskom Tarporliju.

Venčano prstenje sovi su stavili na noge, a iako je bila jedna od glavnih atrakcija, privukla je i mnogo više pažnje nego što je trebalo.

Ceremonija je počela kad je jedan muškarac s početka prostorije do oltara pustio sovu koja je sletela na ruku jednom od kumova. No, sova se malo uznemirila te je počela mlatarati krilima i poletela je do drugog kuma koji nije znao šta bi s njom.

Prevrnuo se sa stolice dok je ptica bezuspešno pokušavala da pronaše mesto gde bi sletela, a njegova reakcija izazvala je smeh gostiju.

– Iz nekog razloga, sova je odlučila da želi sleteti na njegovu ruku, ali on se toliko preplašio da je pao sa stolice. Bilo je urnebesno smešno, ovo se još nije dogodilo, a mi ćemo imati nezaboravnu uspomenu – ispričala je mlada.

Pogledajte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.