OTROVAN SAM, UMREĆU AKO ME NE OZNOJIŠ... Muškarac na najmorbidniji način nagovorio nepoznatu ženu da budu intimni
Žena je pristala na seks sa muškarcem, jer je mislila da je to jedini način da mu pomogne, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

OTROVAN SAM, UMREĆU AKO ME NE OZNOJIŠ... Muškarac na najmorbidniji način nagovorio nepoznatu ženu da budu intimni

Muškarcu koji je pokušao prevaru presuda će mu biti izrečena 25. maja

Objavljeno:

Jedan Novozelanđanin priznao je da je na prevaru nagovorio ženu na seks rekavši joj da je popio otrov i da će umreti ako ga ne "oznoji". Muškarac (24) iz Rotorue u petak je priznao krivicu na sudu, a presuda će mu biti izrečena 25. maja.

Policija je navela da je mladić došao do stana jedne žene, crven u licu i nagnut, držeći se za rebra, i rekao joj da je pretučen i nateran da popije dozu otrova, kao i da će umreti ako otrov ne izbaci iz sebe znojenjem u narednih 48 sati, piše NZ Herald. Nakon što mu je žena predložila trčanje, muškarac joj je odgovorio da se znojenje mora dogoditi na poseban način. Dodao je i da nema protivotrov jer je osoba koja ga je pretukla napustila zemlju.

Nedugo nakon toga žena je počela da prima elektroničku poštu s nepoznate adrese koje su naizgled potvrđivale muškarčevu priču - u njima je između ostalog pisalo da žena mora imati seksualni odnos s njim tri puta u 48 sati.

Žena je na kraju pristala na seks vjerujući da je muškarčev život zaista ugrožen. Međutim, i nakon 48 sati nastavile su da joj stižu poruke u kojima joj se pretilo da će, ako ne nastavi sa seksom, njeni bližnji nastradati i da će njene golišave fotke biti objavljene na internetu. Takođe joj je obećan automobil i veliki novčani iznosi ako postupi prema uputstvima. Žena je na kraju prozrela priču i suprotstavila se muškarcu, koji joj je na to zavrnuo ruku i gurnuo je na pod. Kada je shvatila da pretnje neće prestati, obratila se prijatelju koji ju je nagovorio da mladića prijavi policiji.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ZAŠTO SE SRPSKIM ZVANIČNICIMA ZABRANJUJE ULAZAK NA KOSOVO I METOHIJU?!

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.