NAJOMRŽENIJU JUTJUBERKU S RAZLOGOM MRZI CEO SVET: Terala je svoju lisicu da bude VEGAN, a slike bolesno mršave životinje SU PRETUŽNE! (FOTO)
Jutjuberka tera lisicu da bude vegan, Foto: Printscreen/youtube

IZGLADNJUJE JE

NAJOMRŽENIJU JUTJUBERKU S RAZLOGOM MRZI CEO SVET: Terala je svoju lisicu da bude VEGAN, a slike bolesno mršave životinje SU PRETUŽNE! (FOTO)

Slika bolesno mršave životinje izašla je na internet i organizacije za zaštitu životinja su besne

Objavljeno:

Jutjuberka iz Španije Sonja Sae, koja na svom promoviše veganski život, našla se na meti kritika jer tera svog kućnog ljubimca, pustinjsku lisicu, da jede samo biljke. Slika bolesno mršave životinje izašla je na internet i organizacije za zaštitu životinja su besne.

Aktivisti za zaštitu životinja optužili su Sonju Sae za mučenje životinja nakon što je priznala da hrani svoju pustinjsku lisicu Džumanji veganskom hranom. Životinju je udomila od uzgajivača u 2014. i od tada lisica ima problema s grčevima, polu slepoćom i održavanjem zdrave težine.

-Neka jednostavno počne da je hrani mesom ili neka je preda profesionalcima- kažu ljuti aktivisti.

-Pustinjska lisica morada jede ono što bi jela i u prirodi, a to je meso- kažu iz organizacije "Foxes and friends" i preporučuju da Sonja počne da hrani svog ljubimca kvalitetnom psećom hranom.

Lisica vegan
Lisica vegan foto: Printscreen/instagram/soniasae

- Ona jednostavno ne želi da sluša ljude koji znaju šta rade- napisala je Alis Natanja Mure u postu na Fejsbuku koji je bio šerovan više od 28 hiljada puta. Nakon što je ovaj post postao viralan, Sonja se oglasila i rekla da se to ne događa zbog veganske dijete nego zbog toga što je Džumanji alergičan na polen. - Džumanji dobija sve aminokiseline koje tsu potrebne mesožderu- rekla je Sonja i zahvalila se za brigu o zdravlju njenog ljubimca.

- Nikada ne bih učinila nešto da mu ugrozim zdravlje. Ono što vidite na slikama je alergija na polen- kaže Sonja i dodaje da je većina slika koja kruži internetom iz 2015. kada je Džumanji još uvijek jeo meso. Nakon toga je podelila slike na kojima Džumanji izgleda puno zdravije. BONUS VIDEO: Espreso i pevač Bojan Marović podelili damama cveće za 8. mart

(Espreso.co.rs/Joomboos.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.