OSEĆAM SE OSAKAĆENO: Marija je bila najlepša studentkinja, a danas je NEPREPOZNATLJIVA zbog nesreće koju je izazvao njen DEČKO! (FOTO)
Marjia Lebedeva nekad i sad, Foto: Printscreen/Instagram/kapustinairina__

MAŠTA DA POSTANE STJUARDESA

OSEĆAM SE OSAKAĆENO: Marija je bila najlepša studentkinja, a danas je NEPREPOZNATLJIVA zbog nesreće koju je izazvao njen DEČKO! (FOTO)

Svi pokušaji vraćanja vida dosad su bili bezuspešni

Objavljeno:

Marjia Lebedeva (23) iz Novosibirska bila je perspektivna studentkinja prava i jedna od najljepših u svojoj generaciji. Sve se promenilo u trenu i to 2016. godine kada je njen dečko namerno prošao kroz crveno i zaletio se njihovim automobilom u drugo vozilo.

U strašnoj nesreći Mariji je oštećen mozak, izgubila je vid, povređena joj je kičma, a deset dana provela je u komi. Ne seća se gotovo ničega što joj se događalo godinu do dve pre nesreće.

Marija se tog 20. avgusta 2016. posvađala sa svojim dečkom Andrejem s kojim je bila u vezi četiri godine. On je bio ljut jer ju je u automobilu morao da čeka pola sata. Kad je Marija ušla u auto, vikao je na nju, a na vrhuncu svađe, u svom BMW-u 530 prošao je kroz crveno brzinom od 80 kilometara na sat.

Jedino je Marija povređena u nesreći, Andreja i njegovog prijatelja spasili su vazdušni jastuci.

- Nikad nije bio uz mene tokom lečenja. Prebacivao mi je da smo oboje krivi. Nikad mi se nije izvinio. Nakon nesreće ne samo da ne izgledam isto, i mnoge druge stvari su se promenile, kaže nesrećna devojka za čije je lečenje, nakon tužbe, Andrej morao da plati više od 10.000 eura.

Marija kaže da je pre jako volela putovanja, ples, trčanje...Sad joj sve to nedostaje:

- Sad sam shvatila da nisam imala puno prijatelja, većinom su to bili poznanici. Najviše me pogodio gubitak vida,izgubila sam samopouzdanje, teško mi je da hodam s belim štapom. Često čujem kako me ljudi žale, pogotovo oni stariji. Osećam se osakaćeno.

Ipak, poslednje što želi je da klone duhom, a u postavila je sebi novi cilj - želi da postane stjuardesa, piše Dejli Mejl.

U nadi da će joj to uspeti, Marija trenutno prolazi kroz eksperimentalni tretman matičnim ćelijama koji je izuzetno skup. Svi pokušaji vraćanja vida dosad su bili bezuspešni. Njena porodica stoga svaki dan traži nove načine i metode kojima žele pomoći svojoj ćerki.

BONUS VIDEO: Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.