SVAKE GODINE JOJ ZA DAN ZALJUBLJENIH KUPUJE ISTI POKLON: Uvek je bila oduševljena, ali se jedne godine sve PROMENILO! (VIDEO)
U braku su 39 godina, Foto: Printscreen / Mirror.co.uk

vole se 39 godina

SVAKE GODINE JOJ ZA DAN ZALJUBLJENIH KUPUJE ISTI POKLON: Uvek je bila oduševljena, ali se jedne godine sve PROMENILO! (VIDEO)

Tužna priča predivnog bračnog para

Objavljeno:

Dan zaljubljenih je na zapadu veoma popularan praznik, i svaki par ima neku svoju tradiciju kada je reč o načinu na koji obeležavaju ovaj dan.

Ron i Dona su u braku 39 godina. Upoznali su se kada je Ron, tada prodavac osiguranja, zakucao na vrata njene kuće. On je tada šarmirao Donu, izašli su na sastanak i ubrzo shvatili koliko se dopadaju jedno drugom.

Na prvi zajednički Dan zaljubljenih, Ron je kupio Doni kutiju tamne čokolade koju je obožavala iz lokalne radnje. Tada mu je prodavac rekao da i naredne godine donese istu kutiju, i dobiće čokoladu sa popustom.

Kako Ron nije imao puno novca, to je i uradio. Nastavio je sa istom tradicijom čak 39 godina, a Dona je svaki put bila oduševljena i nikad joj nije smetalo.

Kutija koja odoleva vremenu
Kutija koja odoleva vremenufoto: Printscreen / Mirror.co.uk

Međutim, 2014. godine dogodilo se nešto tužno - Doni je dijagnostikovana demencija. Ona sada ne može da se stara sama o sebi, ali i dalje se seća njihove romantične tradicije.

Međutim, to neće potrajati.

- Dan kada sam saznao dijagnozu bio je najtužniji u mom životu. Ona će uskoro zaboraviti ko sam, tako da pokušavam da uživam u svakom trenutku dok me se još seća - kaže Ron.

Pogledajte njihovu priču:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mirror.co.uk )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.