Pitao je ženu posle 50 godina braka da li mu je bila neverna: Kad je čuo odgovor, NIJE MU BILO DOBRO!
Foto: Pixabay/Ilustracija

BILA JE ISKRENA

Pitao je ženu posle 50 godina braka da li mu je bila neverna: Kad je čuo odgovor, NIJE MU BILO DOBRO!

Neka pitanja ne treba postavljati

Objavljeno:

Jedan čovek odlučio je da nakon 50 godina braka pita svoju ženu da li mu je ikad bila neverna. Odgovor ga je prilično iznenadio.

"Marta, uskoro će biti 50 godina od kad smo se venčali i postoji nešto što želim da znam. Posle svih ovih 50 godina da li si mi ikad bila neverna", pitao je suprug.

"Dobro Henri, moraću da budem iskrena sa tobom.. Da bila sam ti neverna tri puta tokom ovih 50 godina, ali uvek s pravim razlogom"; odgovorila mu je Marta.

Henri je bio očigledno povređen priznanjem svoje supruge, ali je rekao: "Nikad nisam sumnjao. Da li mi možeš reći šta si mislila pod izjavom "Dobar razlog"?

Marta je rekla: "Prvi put je bila kratkotrajna afera kada smo bili venčani i bili smo na rubu da izgubimo našu malu kuću jer nismo imali novac za hipoteku", rekla je Marta i nastavila svoju ispovest:

"Sećaš li se one večeri kada sam išla da se vidim sa bankarom i sledećeg dana te obavestio da će kredit biti produžen?"

Henri joj je odgovorio o poseti sa bankarom i rekao: "Mogu ti oprostiti za to, spasila si našu kuću, a šta je sa drugim putom?"

Marta ga upita: "Da li se sećaš kad si bio jako bolestan, ali nisi imao novca za operaciju srca koja ti je bila potrebna? Pa jedne večeri sam otišla kod doktora i on je uradio operaciju bez naknade", rekla je Marta.

"To si uradila da bi mi spasila život, tako da ću ti svakako oprostiti. Sad mi reci šta je bilo treći put", pitao je Henri.

"U redu ", reče Marta. "Da li se sećaš kada si se kandidovao za predsednika golf kluba pa ti je trebalo 73 glasa više?"

Henri se onesvestio...

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.