Zbog ovih odgovora na testu iz SEKSUALNOG VASPITANJA devojčica je postala hit na društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: Shutterstock

PAMETNICA!

Zbog ovih odgovora na testu iz SEKSUALNOG VASPITANJA devojčica je postala hit na društvenim mrežama! (FOTO)

- Pre dve godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendovana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju", napisala je 21-godišnja Džordan koja je pronašla fotografiju tog testa svoje sestre i odlučila je nakon dve godine objaviti na društevenim mrežama

Objavljeno: 10:05h

Maraja Fridman je kao 14 - godišnja devojčica suspendovana iz škole zbog odgovora koje je napisala u testu na času seksualnog vaspitanja o mogućim izgovorima koje će muškarac izgovoriti samo da tokom seksualnog odnosa ne upotrebi kondom.

PEDOFIL U INVALIDSKIM KOLICIMA NAPADA DEČAKE! Mami ih da ga guraju, pa izvadi pištolj, nova žrtva ima 9 godina!

foto: Imgur

- Pre dve godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendovana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju", napisala je 21-godišnja Džordan koja je pronašla fotografiju tog testa svoje sestre i odlučila je nakon dve godine objaviti na društevenim mrežama. Ubrzo je taj post postao pravi hit i pregledan je tri miliona puta. Test naziva "Prigovori protiv kondoma" tražio je od učenika da navedu svoje odgovore na prigovore koje bi im mogao dati njihov partner. Tako je na prigovor "Kondomi su odvratni, tako su neuredni. Mrzim ih", Maraja odgovorila: "I bebe su." Na izgovor "Samo ovaj put, tako se retko seksamo", odgovorila je "Sad znaš zašto", a na "Nemam kondom sa sobom", napisala je "Nemam ni ja vaginu sa sobom". Na izgovor "Kondomi nisu ugodni za nošenje", Maraja je napisala: Nije ni trudnoća, a na onaj da su kondomi skupi, učenica je napisala da su i bebe skupe te da je skupo i lečenje polno prenosivih bolesti.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.