MOMAK ŠOKIRAO POLICIJU NA GRANICI! Imao je plan, ali krenuo BEZ PAPIRA
Policija, Foto: MUP

neverovatno

MOMAK ŠOKIRAO POLICIJU NA GRANICI! Imao je plan, ali krenuo BEZ PAPIRA

Nakon što su utvrdili ove činjenice, slovenski su policajci automobil zaplenili, a 30-godišnjaka priveli pred istražnog sudije

Objavljeno:

Na graničnom prelazu Obrežje-Bregana, između Slovenije i Hrvatske, slovenska je policija zaustavila 30-godišnjeg državljanina Hrvatske koji je vozio automobil Porše Panamera sa švajcarskim registarskim tablicama, javljaju slovenski mediji.

Policajci su se prilično začudili kada su shvatili da mladić nije imao nikakvih ličnih dokumenata, niti ikakvu pripadajuću dokumentaciju za Porše koji je vozio.

Uz pomoć kolega iz hrvatske policije ubrzo su otkrili identitet zadržanog muškarca, ali i pravi razlog zbog kojeg je pokušao preći granicu bez ličnih dokumenata - naime, dotični ima zabranu ulasku na područje šengenske zone. Drugi razlog je ipak bio taj da je Porše Panamera koji je vozio zapravo ukraden, pa je švajcarska policija već raspisala potragu za tim vozilom.

Nakon što su utvrdili ove činjenice, slovenski su policajci automobil zaplenili, a 30-godišnjaka priveli pred istražnog sudije.

Ali, pre nego je završio u pritvoru, ovaj mladić je uspeo da ošteti inventar u policijskoj upravi Brežice, što mu je "zaradilo" još jednu kaznenu prijavu, saopštili su iz PU Novo Mesto.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.