OD DANAS POPUŠTANJE MERA U SLOVENIJI: Bez ograničenja u ugostiteljskim objektima!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

nove mere

OD DANAS POPUŠTANJE MERA U SLOVENIJI: Bez ograničenja u ugostiteljskim objektima!

U trgovinama više nije ograničen broj kupaca prema površini objekta, a ukinute su i dosadašnje restrikcije za rad kockarnica i ugostiteljskih objekata

Objavljeno:

U Sloveniji su, zbog poboljšanja epidemiološke situacije, od danas na snazi nova popuštanja mera, koja između ostalog predviđaju da u unutrašnjosti ugostiteljskih lokala više nije potrebno nositi maske.

U trgovinama više nije ograničen broj kupaca prema površini objekta, a ukinute su i dosadašnje restrikcije za rad kockarnica i ugostiteljskih objekata.

Za ugostitelje je ukinuta obveza da osiguraju tri metra udaljenosti među stolovima, u unutrašnjosti lokala više nije potrebno nositi maske, ali rad noćnih klubova i diskoteka i dalje ostaje ograničen.

S druge strane, za zaposlene i posetioce kockarnica, salona za igre, noćnih klubova i korisnika usluga kod kojih dolazi do bliskog kontakta, poput pedikira, i dalje važi pravilo da moraju biti vakcinisani ili da imaju negativan test.

U Sloveniji je u poslednja 24 časa potvrđeno osam novih slučajeva zaraze virusom korona i jedan smrtni slučaj, objavila je slovenska vlada.

Cele prošle sedmice u Sloveniji nije bilo nijednog smrtnog slučaja povezanog s kovidom 19.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.