SVEŠTENIKA SPOPADA UDATA ŽENA, NE MOŽE DA ŽIVI OD NJE! Goran je u mukama, njegova ispovest je postala HIT U REGIONU
Goran Kuhar, Foto: Printscreen/ KanalA

sveštenik iz slovenije

SVEŠTENIKA SPOPADA UDATA ŽENA, NE MOŽE DA ŽIVI OD NJE! Goran je u mukama, njegova ispovest je postala HIT U REGIONU

Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv

Objavljeno:

- Uveravam vas, dragi župljani, nemam ništa s tom ženom - napisao je na oglasnoj ploči župe u Murskoj Soboti velečasni Goran Kuhar.

Mladi slovenski sveštenik pojadao se vernicima kako se župljanka, starija od 60 godina, zaljubila u njega toliko jako da ga ne pušta na miru.

- Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv - tvrdi Kuhar.

Ističe da je žena toliko zaljubljena u njega da ima ljubomorne ispade prema svim ženama s kojima on priča. Kad vidi da je neka žena razgovarala s njim, tvrdi, krene da je zastrašuje.

- Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasedate na njih - zamolio je Kuhar župljane.

O problemima sa starijom župljankom, sveštenik je govorio i za nekoliko televizija.

Ispričao je kako mu je prvo samo slala pisma, a potom mu je počela i kupovati poklone.

Da stvar bude gora, žena je udata pa je župnik pisao njenom mužu. No starica i dalje ne popušta.

- Štiti me kao malog medveda. Smrtna je neprijateljica svim ženama s kojim se družim. Ne znam što da radim - ispričao je župnik za Kanal A.

Priznao je i da žena baš nije njegov tip.

- I kad bih se želeo da se oženim i osnujem porodicu, ta dama ne bi bila moj izbor. Međutim ne želim, jer mi je sveštenstvo predragoceno da bih ga napustio - zaključio je vlč. Kuhar.

Mladom svešteniku podršku je preko društvenih mreža izrazio i ptujski biskup Peter Štrumf. Kuhara je pohvalio za hrarost jer je, kako kaže, kad mu već policija ne može pomoći, zaštitu potražio pred kamerama.

- Dobro je da javnost vidi s čime svi sveštenici treba da se nose, te kakve mentalne napore moraju trpeti zbog uznemiravanja i pretnji - utvrdio je biskup Štrumf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.