OVAJ SNIMAK ŠOKIRAO JE CEO BALKAN: Pogledajte samo šta ovaj ludi vozač radi, KAKVA SRAMOTA (VIDEO)
Bahata vožnja, Foto: VGDANAS/Youtube/printscreen

SAČUVAJ BOŽE

OVAJ SNIMAK ŠOKIRAO JE CEO BALKAN: Pogledajte samo šta ovaj ludi vozač radi, KAKVA SRAMOTA (VIDEO)

Na snimku se jasno može videti da je vozač vozio velikom brzinom

Objavljeno:

Naime, situacija sa kružnog toga u Sloveniji, koja se nedavno se desila u Velikoj Gorici, izazvala je veliku pažnju kada je jedan od dva kružna toka u gradu "pokošen" od strane vozača koji je neprilagođenom brzinom vozio u Kolodvorskoj ulici.

Zasad nepoznati vozač neprilagođenom brzinom produžio je preko sredine kružnog toka i tom prilikom oštetio i svoj automobil ali i nekoliko znakova signalizacije, javlja VG Danas.

Na snimku se jasno može videti da je vozač vozio velikom brzinom, te nije imao vremena da ispoštuje pravila kružni toka. On je umesto da uspori i pravilno uđe u kružni tok, punim gasom prešao preko njega, prilikom čega je prosuo ulje iz auta na putu.

Vozač nastavio vožnju

Veći deo ukrasa koji je postavljen na kružnom toku je preživeo, a video snimak pokazuje da ni vozaču nije bilo ništa. Naime, nadzorne kamere sa obližnje zgrade snimile su da je vozač nakon nepropisnog prelaska kružnog toga, odlučio da nastavi vožnju ne osvrčući se na štetu koju je pričinio.

Ispod videa, mnogi su ostali u neverici ali kroz šalu prekomentarisali.

"Solidna šteta, hoće li ga tata povući za uši?", "Preko preče - okolo bliže", "I na kraju svega drugi auto izađe iz kružnog toga u traku suprotnog smera", "U Velikoj Gorici ideš tamo gde te alkohol odnese, nema suprotnog smera, sve je po protokolu", bili su samo neki od komentara na ovu situaciju koja na sreću nije izazvala veće havarije.

Bonus video

00:08

Bahata vožnja na Adi Ciganliji

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.