HOROR U TERMAMA PTUJ: Dete nastradalo, sve je VEOMA SUMNJIVO
Bazen, Foto: Profimedia

Horor

HOROR U TERMAMA PTUJ: Dete nastradalo, sve je VEOMA SUMNJIVO

Spasioci su odmah izvukli dijete iz vode i pružili prvu pomoć te pozvali hitnu

Objavljeno:

Policija nastavlja intenzivno da prikuplja podatke o okolnostima tragičnog događaja u Termama Ptuj u subotu, kada je dete umrlo u bolnici nakon utapanja u bazenu. Šestogodišnji dečak se, prema zasad neslužbenim informacijama spustio s tobogana, te se počeo daviti. Spasioci su odmah stigli u pomoć dečaku, te je pozvana hitna. Nažalost dečak je preminuo u bolnici.

Policija nastavlja istragu zbog sumnje na krivično delo izazivanja smrti iz nehata, saopštila je Policijska uprava Maribor, piše Zurnal24.si.

Kako dodaju, o događaju su obavešteni nadležni državni tužilac i istražni sudija. O događaju je obevštena i inspekcija zaštite od elementarnih i drugih nesreća. Dežurni istražni sudija odredio je sudsku obdukciju, a policijski službenici će o svim nalazima izvestiti Okružnu državnu advokatsku kancelariju u Ptuju, dodaju iz PU Maribor.

Bazen
Bazenfoto: Profimedia

Kako javljaju mediji, dete je bilo na proslavi rođendana. Spasioci su odmah izvukli dete iz vode i pružili prvu pomoć te pozvali hitnu. Iz Terma Ptuj u subotu su se oglasili oko tragičnog događaja.

U Termama Ptuj šokirani smo incidentom i izražavamo saučešće porodici, napisali su.

"U trenutku incidenta u vodenom parku nalazilo se potrebno osoblje. Na mestu incidenta hitnu pomoć su odmah pružili spasioci i, pozvana je hitna pomoć čije je osoblje počelo oživljavati dete. Dečak je odmah prevezen u bolnicu, gde je kasnije preminuo. Predstavnici Termi Ptuj učestvuju u postupku s nadležnim organima, koji su odmah obavešteni o događaju", dodali su.

Bazen
Bazenfoto: Profimedia

Kako se neslužbeno saznaje zabava na kojoj je bilo desetak dece bila je pri kraju, deo dece još se spuštao niz tobogan s kojeg je nesretni dečak izašao nepomičan i počeo se daviti, Slovenske novice.

Podsećamo, region potresa još jedan sličan slučaj - u pitanju je dečak iz Herceg Novog, za kojim se i dalje traga.

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.