Ovo je LICE ZVERI! Satima BRUTALNO MUČIO ŽRTVU, SNIMAO i OBJAVIO na Fejsbuku! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook.com/24sata

SLOVENAČKI PSIHO

Ovo je LICE ZVERI! Satima BRUTALNO MUČIO ŽRTVU, SNIMAO i OBJAVIO na Fejsbuku! (VIDEO)

Snimak kobnog prebijanja, na kojem se se čuje kako žrtva ropće od silne krvi u nosu i ustima, videlo je 230.000 ljudi. Žrtva je u utorak umrla u bolnici
Objavljeno: 10:09h

U neposrednoj blizini te livade u mestu Žabjek kraj Podbočja nalazi se Martinova kuća, koji navodno nije sudelovao u premlaćivanju, ali je sve snimao.

U kući, koja deluje zapušteno i prazno, Martin je živio s tatom udovcem nakon što mu je majka umrla dok je imao samo dve godine.

- Čuli smo lavež pasa u noći, ali nismo obraćali previše pažnje. Nismo čuli krike, ni zapomaganje. Tek smo ujutro videli smo kola Hitne pomoći i policiju i saznali što se dogodilo, pričaju šokirani meštani. Neki od njih pogledali su uznemirujuću snimku i zgrozili se nad nasiljem. Prve komšije nalaze se stotinama metara daleko, dok su oko Martinove kuće uglavnom vikendice i vinogradi te nije čudno što niko nije čuo galamu mladića.

- To je strašno. Ne možemo da verujemo da bi neko mogao tako nešto učiniti. To nisu ljudi, to su zveri - komentarisali su.

Mladići su navodno policajcima rekli da je sve “počelo iz fore”. Počele su pljuštati uvrede i teške reči, a Aleša je navodno posebno pogodilo kad mu je Andrej opsovao majku.

Počeo je da ga udara i više nije mogao da se zaustavi. Na snimku se vidi i kako njegovo bespomoćno tijelo udaraju nogama te vuku po travi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.