MLADIĆ IZ MODRIČE SPASIO ŽENU I DETE ISPOD SRUŠENOG STABLA U LJUBLJANI: Našao se u pravo vreme na PRAVOM MESTU!
Bojan Miladinović, Foto: Fejsbuk/Boban Miladinović

heroj

MLADIĆ IZ MODRIČE SPASIO ŽENU I DETE ISPOD SRUŠENOG STABLA U LJUBLJANI: Našao se u pravo vreme na PRAVOM MESTU!

Kako pojašnjava Miladinović to bio je pravi metež

Objavljeno:

Veliko nevreme je danas oko 15 časova pogodilo Sloveniju, uništilo je automobile, nosilo krovove, a ima i povređenih. Prilikom tog nevremena u parku Tivoli u Ljubljani odigrala se prava drama.

Slovenija, Nevreme
foto: Printscreen/Twitter/@matej_artac

Naime, u kratkom periodu se stvorilo veliko nevreme i stablo u parku je palo na ženu i dete koji su bili u šetnji, a srećom, prolaznici, među kojima je bio i Boban Miladinović rodom iz Modriče, su to primetili te spasili ženu i dete od veće tragedije.

Kako kaže Boban, sve se jako brzo odigralo.

Bojan Miladinović
foto: Fejsbuk/Boban Miladinović

– Počeo je jak vetar, nisam očekivao da je nešto jako, izašao sam na čistinu i onda je počelo baš da jako duva. Krenuo sam par metara stazom i ispred mene na 20 metara pada drvo na stariju ženu i njenog sina. U tom trenutku nisam nešto puno razmišljao, pritrčao sam i pokušavao ih izvući ispod debelih grana. Sa druge strane je isto padalo drveće. Uspio sam nekako, pretrčali su i neki stranci kad su vidjeli da se nešto događa – kazao je Miladinović.

Kako pojašnjava Miladinović to bio je pravi metež, svi su pobegli ispod podvožnjaka te je bilo bitno da što prije izvuku unesrećene dok ne padne drugo drvo.

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.