"NE ŠALIM SE": Slovenski premijer šokirao izjavom o koroni
Robert Golob, Foto: Printscreen/Youtube

šok!

"NE ŠALIM SE": Slovenski premijer šokirao izjavom o koroni

Vlada Slovenije je odlučna u nameri da na jesen neće biti zatvaranja zbog koronavirusa, pa je potrebno naučiti kako da se živi bez restrikcija, a sunčanje i morska voda mogu u tome da pomognu

Objavljeno:

Neobična izjava o slanoj vodi i sunčanju kao "prirodnim lekovima" protiv koronavirusa ovih dana je u Sloveniji doživela bezbroj komentara, a na kraju je i vlada morala da objasni medicinske preporuke premijera Roberta Goloba.

Imamo dva prirodna leka protiv koronavirusa: to su sunce i slana morska voda. Odlično je što u sadašnjem talasu epidemije imamo slabije varijante virusa, jer sada možemo svi na more da se tamo lečimo. Ne šalim se, ovo je čista istina – kazao je Golob u intervjuu za POP-TV.

„Želeo je da kaže da vitamin D jača imunitet“

Vlada Slovenije je odlučna u nameri da na jesen neće biti zatvaranja zbog koronavirusa, pa je potrebno naučiti kako da se živi bez restrikcija, a sunčanje i morska voda mogu u tome da pomognu, moglo se razumeti iz Golobove izjave.

U međuvremenu vlada je reagovala objavom na "Tviteru" i saopštila da Golob nije doslovno mislio.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Predsednik vlade je želeo da istakne da na prirodan način možemo da povećamo nivo vitamina D koji poboljšava imunitet", navodi se.

Bonus video:

05:33

BRZE VESTI 17.07.2022. 14.55

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.